Toyota
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Toyota
На мен нищо не ми трябва, аз си събирам пари за нова шкода, на жената ѝ трябва ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Гледам във форума на Тойота имало двама човека дето ги били ремонтирали тези ММТ (като кажа м м т и ми звучи почти като менте) за по 500 лв като се скапят. Жената да се оправя, споделил съм с нея всички ваши съвети.![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Гледам във форума на Тойота имало двама човека дето ги били ремонтирали тези ММТ (като кажа м м т и ми звучи почти като менте) за по 500 лв като се скапят. Жената да се оправя, споделил съм с нея всички ваши съвети.
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Toyota
Колкото и да ти е чудно, много "семейства" са така.igeorgiev82 написа: 02.01.2019, 17:24:34Сега кажи,че сте с отделен бюджет и за сметките:ток,парно,вода,ресторант делите на 2 и.........![]()
![]()
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Toyota
Много правилно си сложил кавичките 
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Toyota
Не, аз ги плащамigeorgiev82 написа: 02.01.2019, 17:24:34Сега кажи,че сте с отделен бюджет и за сметките:ток,парно,вода,ресторант делите на 2 и.........![]()
![]()
-
kograman
Интересни Шкоди в продажба - линкове към обяви!
Аз за себе си знам. Нова от магазина. Няма да е Шкода или VW. Има достатъчно коли на пазара за тези $ които са равни или повече от Vw.
За мен е водещо е че, след кешенето за колата, ангажиментите към нея трябва да са минимални. Моята задача е да изкарам за лизинга и горивото.Но, до там. Когато порасна и мога да се водя от емоцията без сериозни финансови последствия, стои и ми гледай сеира
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
За мен е водещо е че, след кешенето за колата, ангажиментите към нея трябва да са минимални. Моята задача е да изкарам за лизинга и горивото.Но, до там. Когато порасна и мога да се водя от емоцията без сериозни финансови последствия, стои и ми гледай сеира
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Можеш ли да изброиш коли които да са повече от vw и skoda за същите пари?
Просто ми стана интересно,явно не гледам достатъчно реално на нещата...
Просто ми стана интересно,явно не гледам достатъчно реално на нещата...
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Миро, аз лично, незнам каква кола бих купил за 40к. Малък съм още за такива големи покупки. 
Bondo, не го приемай като критика към марката. Просто казвам как стоят нещата. Това е скъпа кола с ниско търсене. Хората които искат да дадат толкова пари за Шкода, най-вероятно просто ще си купят нова. Специфика на конкретния автомобил. Затова и Супърб, особенно толкова накичен с екстри се обзценява толкова много с излизането от магазина. Ако това беше една обикновенна Октавия, нещата щяха да са различни.
Тоя Супърб за да се продаде, трябва да мине в ценовия таргет на по-долната група клиенти (такива като мен). Чичовците с пари не влизат в автокъща за да търсят Шкода, това е.
Bondo, не го приемай като критика към марката. Просто казвам как стоят нещата. Това е скъпа кола с ниско търсене. Хората които искат да дадат толкова пари за Шкода, най-вероятно просто ще си купят нова. Специфика на конкретния автомобил. Затова и Супърб, особенно толкова накичен с екстри се обзценява толкова много с излизането от магазина. Ако това беше една обикновенна Октавия, нещата щяха да са различни.
Тоя Супърб за да се продаде, трябва да мине в ценовия таргет на по-долната група клиенти (такива като мен). Чичовците с пари не влизат в автокъща за да търсят Шкода, това е.
Последно промяна от Цецо75 на 10.01.2019, 15:08:49, променено общо 1 път.
Бееееее.....
-
kograman
Зависи кое е водещото за човека който прави покупката.
За себе си мога да кажа кое е водещото. Написал съм я в горният си пост. Ангажимент до вноската и горивата. Засега напълно го оправдава Тойота.
Отделно ми харесва визията(субективно), не скърцащият интериор(което го има в почти всяко едно изделие на VW § co), габарити и т.н
Да, не върви колкото Супърб или Октавия, и ми е все тая. Пътищата не са за мерене на чурки, още повече с коли за ежедневие.
За себе си мога да кажа кое е водещото. Написал съм я в горният си пост. Ангажимент до вноската и горивата. Засега напълно го оправдава Тойота.
Отделно ми харесва визията(субективно), не скърцащият интериор(което го има в почти всяко едно изделие на VW § co), габарити и т.н
Да, не върви колкото Супърб или Октавия, и ми е все тая. Пътищата не са за мерене на чурки, още повече с коли за ежедневие.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Нова от магазина, която мога да си позволяtuningmania написа: 10.01.2019, 14:28:00 До "Цецо75" и "odo" - ВИЕ какво бихте си купили за 40.000 Лева?
Обаче мои близки вместо нова Шкода на лизинг си купиха 3 годишен Хюндай на 130к за 40к и нямам обяснение защо.
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
В никакъв случай не го приемам като критика. Аз също не съм фен на марката “шкода”
На етапът в който съм я закупил съм имал такива въможности.
Следващият ми автомобил който ще цъфне при мен другата година пак ще е “ВАГ”,но далеч по-истински,като удоволствие от шофиране и изработка.
Но ,като става въпрос за удоволствие от шофирането съм абсолютно сигурен,че няма нов автомобил до 50к който да ти дава повече от skoda(seat)
Било то,като динамика,икономичност ,визията е субективно виждане,но за мен един”leon” , набоцан с екстри изглежда в пъти по-добре от всяка японска пръчка.
Като пространство и практичност,няма какво да коментираме...
Определено,ако човек има 50к и иска да вземе кола с екстри,5 годишна гаранция или 150хил км. (която за разлика от повечето япончета и сервизите им,покрива абсолютно всичко),това го казвам от опит с официалните сервизи и на японки и на ВАГ груп колите,трябва да е луд да избере нещо извън концерна майка.
Пак искам да кажа,че не съм фен на марката,просто мисля рационално.
Искам само да добавя,че една шкода врс ,харчи по -малко или равно на атмосферняк на тойота,например 1.8
За какво въобще говорим тук.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
На “motor show” феста 2017та година, със Стуци се качихме във всички възможни Тойоти,ами сори освен “land cruiser”всичко беше от пръчка нагоре.
Да не коментираме авенсиса,че оттам излезнахме най -възмутени.
На етапът в който съм я закупил съм имал такива въможности.
Следващият ми автомобил който ще цъфне при мен другата година пак ще е “ВАГ”,но далеч по-истински,като удоволствие от шофиране и изработка.
Но ,като става въпрос за удоволствие от шофирането съм абсолютно сигурен,че няма нов автомобил до 50к който да ти дава повече от skoda(seat)
Било то,като динамика,икономичност ,визията е субективно виждане,но за мен един”leon” , набоцан с екстри изглежда в пъти по-добре от всяка японска пръчка.
Като пространство и практичност,няма какво да коментираме...
Определено,ако човек има 50к и иска да вземе кола с екстри,5 годишна гаранция или 150хил км. (която за разлика от повечето япончета и сервизите им,покрива абсолютно всичко),това го казвам от опит с официалните сервизи и на японки и на ВАГ груп колите,трябва да е луд да избере нещо извън концерна майка.
Пак искам да кажа,че не съм фен на марката,просто мисля рационално.
Искам само да добавя,че една шкода врс ,харчи по -малко или равно на атмосферняк на тойота,например 1.8
За какво въобще говорим тук.
На “motor show” феста 2017та година, със Стуци се качихме във всички възможни Тойоти,ами сори освен “land cruiser”всичко беше от пръчка нагоре.
Да не коментираме авенсиса,че оттам излезнахме най -възмутени.
-
kograman
Шкода ВРС бензин когато започне да гори за 2300км 7.5 литра бензин в София, веднага я взимам.Съвсем сериозно. От тези км имам около 600 извънгрдско.
От опита с гаранционни коли, досега с корейски и японски не съм имал никакви проблеми относно рекламация.Дори не се правят на луди, както се забелязва с Шкода. На Хюндая трябваше да се смени датчик по дпф филтър, поръча се и се смени гаранционно. Нито са ме питали ама чакай сега, с каква нафта я караш и т.н
Но не искам да влизам в подобна полемика, защото всеки си опитва да докаже че неговото магаре е по-мъжко.
п.с всяко едно илизане от работа и съм с едни пари назад. Колко хора си правят сметката за тези допълнителни разходи ..? Шкода в моите очи не са се доказли като абсолютно безпроблемни коли, напротив... като прегледаш и форума, още повече "потъва".
п.с 2 дефинирай пръчка? защото королата е доста по-добре обезшумена от Октавия, дори и от Супърб 2 ...
От опита с гаранционни коли, досега с корейски и японски не съм имал никакви проблеми относно рекламация.Дори не се правят на луди, както се забелязва с Шкода. На Хюндая трябваше да се смени датчик по дпф филтър, поръча се и се смени гаранционно. Нито са ме питали ама чакай сега, с каква нафта я караш и т.н
Но не искам да влизам в подобна полемика, защото всеки си опитва да докаже че неговото магаре е по-мъжко.
п.с всяко едно илизане от работа и съм с едни пари назад. Колко хора си правят сметката за тези допълнителни разходи ..? Шкода в моите очи не са се доказли като абсолютно безпроблемни коли, напротив... като прегледаш и форума, още повече "потъва".
п.с 2 дефинирай пръчка? защото королата е доста по-добре обезшумена от Октавия, дори и от Супърб 2 ...
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Само груба сметка: За 2300км, ако изгори 9, какво ще стане?
1.5л х 23 х 2.50лв= 86.25лв.
Ако е на месец: 12 х 86.25 = 1035лв.
Просто питам примерно, дали тези 1000лв. разлика са съществено обосноваване на избора ?
1.5л х 23 х 2.50лв= 86.25лв.
Ако е на месец: 12 х 86.25 = 1035лв.
Просто питам примерно, дали тези 1000лв. разлика са съществено обосноваване на избора ?

- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Не е по-обезшумена.kograman написа: 10.01.2019, 15:41:04 защото королата е доста по-добре обезшумена от Октавия, дори и от Супърб 2 ...
Просто е бавна