Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Skoda Octavia 2014 с Колумбус медия. Ретрофит на задна камера. Тръгва без грижи.
И Skoda Octavia 2013 с Амундсен. Също без проблем. Има само лека особеност. Ако е с по-стар фърмуер медията, прозореца с парктроника е черен и закрива наполвина образа. Трябва да се ъпдейтне фърмуера над версия 465 (текущата е 490) за да стане прозореца с парктроника прозрачен.
Едно Йети на колега от форума се оборудва с много екстри. Медия с Андроид 8.0, осемядрен процесор и 4гб рам, задна камера в дръжката със Сони сензор, амортисьори на предния капак, интериорни лед крушки Нарва и сулфидни лед крушки C5W Нарва на задния номер.
Колегата пропътува 150 км,за да дойде да направим всичко. Мерси за доверието
И едно Suzuki S-Cross SX4
Модификация: GL X / 4WD 2014 се присъедини към Андроид отбора Медия с Андроид 8.0, осемядрен процесор и 4гб рам плюс задна камера.
Сузукито нарочно го пуснах в раздел Други марки автомобили/Сузуки. Настоящата тема е в подраздел "Съвети за нашите шкоди" и според мен няма място Сузукито тук.
По същия начин двата ретрофита за Хюндай са в Хюндай темата. viewtopic.php?f=92&t=1125&start=40
Audirulzz, имаш ми телефона. На твоята е същия вариант като Йетито по-горе. Към края на януари ще имам налична 1 бр свободна. Идваш, закачаме, тестваш и ако ти хареса я взимаш, ако не я махаме и търсиш друг вариант.