Сивата стрела
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- TSI-LK
- Гараж: TDI
Сивата стрела
Не можах да издържа, почна се... след близо 1900км. навъртяни.
Реших да монтирам интейка, не можах да изчакам замерване на дино, просто няма кога да го направя.
Малко снимки за сравнение на сток vs Racingline
кривката, влизаща в турбото: маркучът към филтърната кутия: в сглобен и монтиран вид: Доста голяма е кутията, не влиза особено лесно, но пък после си застава красиво и видът е като на ОЕМ изработка.
Мерси на Искрен за дадените виждания.
Аз си бях харесал този интейк още преди да поръчам колата, но той ми даде увереността да взема точно него.
В интерес на истината има промяна в поведението и звука на мотора, както при работа на едно място и на ниски обороти, така и във високите обороти.
Сега за някакви мощности не мога да говоря, но от километрите след монтажа вярвам че има подобрение!
Реших да монтирам интейка, не можах да изчакам замерване на дино, просто няма кога да го направя.
Малко снимки за сравнение на сток vs Racingline
кривката, влизаща в турбото: маркучът към филтърната кутия: в сглобен и монтиран вид: Доста голяма е кутията, не влиза особено лесно, но пък после си застава красиво и видът е като на ОЕМ изработка.
Мерси на Искрен за дадените виждания.
Аз си бях харесал този интейк още преди да поръчам колата, но той ми даде увереността да взема точно него.
В интерес на истината има промяна в поведението и звука на мотора, както при работа на едно място и на ниски обороти, така и във високите обороти.
Сега за някакви мощности не мога да говоря, но от километрите след монтажа вярвам че има подобрение!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
hvp800
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Сивата стрела
Добра работа, прехвърли ли тръбата за оттичане?
Мое мнение, по-добре без нея, моята я прехвърлих, да не стои така дупка и само събира мухи, гняс и се "задръства".
Особено на място когато се подава газ, (ако е затворено помешението) се усеща най-добре , че смуче повече .
Кутията е осезаемо по голяма, както и филтъра, но са много прецизно изработени и си влизат на 2те заводски уши с тампоните.

- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Сивата стрела
Стоил го знам колко е нахъсан още от 2006-2007г.
Евала!
Нова новичка коли и изобщо не й бае.
Така и трябва, да доставят удоволствие тия кошници.
Досега съм вадил от магазина три коли, но все атмосферни и ако е рекъл Господ да изкарам четвърта, ще се кара Сток до първото масло и после ще има едни стейджове

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Сивата стрела
Няма да има особено подобрение.TDI-RS написа: 18.12.2018, 19:29:22 Сега за някакви мощности не мога да говоря, но от километрите след монтажа вярвам че има подобрение!
Ето графика на Р600 Интейк, спрямо Сток Интейк на моята РСка. Два ръна, един след друг. Черната линия е Сток интейка. Синята линия е Р600 интейка. Всичко останало по колата плюс софта си е Сток. Още не беше Стейджната.............. Лично Самуил монтира между двата Ръна Р600 Интейка.
Като Дизайн Р600 стои красиво и естествено и допълва Сток визията на двигателния отсек.......... Не е Цигания както Карбоните на АПР и Рево. Бай Миле и Самито си ги харесаха Карбоните
Като пърформанс на Р600, Някакви Чудеса по отношение на повече мощност няма да се случат, освен минимално предимство във въртящия момент в ниските оборти от 1000 до 2500.
Там наистина се усещаше...........Диното също го показва.
С Пайпъркрос Филтъра и Сток интейка, дори още повече се усещаше повишеният въртящ момент в ниските, но него не съм го мерил.
Също така при Пайпъркроса имаше едно особено тътнене в ниските, което при Р600 го няма.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- TSI-LK
Сивата стрела
Тръбата за оттичане я приготвих да я слагам и я забравих...
Като го намъкнах и после я видях, обаче вече нещо не ме теглеше да разглабям на ново. Мислех да сложа тензух колкото да не влизат мизерии отдолу.
Аз съм убеден, че еку-то има нужда от време за адаптация по новите стойности на въздуха.
Така беше и с октавията - следях и показателите и с времето се измениха. Дори буста се вдигна с 0.1 бара.
@ Цецо, какво да бавя братчето ми, той дядо Мраз е неуморен.
Ей го пак, идвам си и под елхата...
И тука гледам на тръбата след кулера някакво място за присъединяване за нещо си...
Идеи?
Иначе гледах да са такива, както аз ги виждам нещата - чардж тръбите за топлия въздух на 57мм., изходящата тръба с охладения въздух на 63мм.
Като го намъкнах и после я видях, обаче вече нещо не ме теглеше да разглабям на ново. Мислех да сложа тензух колкото да не влизат мизерии отдолу.
Аз съм убеден, че еку-то има нужда от време за адаптация по новите стойности на въздуха.
Така беше и с октавията - следях и показателите и с времето се измениха. Дори буста се вдигна с 0.1 бара.
@ Цецо, какво да бавя братчето ми, той дядо Мраз е неуморен.
Ей го пак, идвам си и под елхата...
И тука гледам на тръбата след кулера някакво място за присъединяване за нещо си...
Идеи?
Иначе гледах да са такива, както аз ги виждам нещата - чардж тръбите за топлия въздух на 57мм., изходящата тръба с охладения въздух на 63мм.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Сивата стрела
Сложи си тръбата за отичането, защото смучи въдух топъл от там. В нея има мембранка
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Dvdr3
Сивата стрела
Честито летящо килимче колега!
Със здраве да и се радваш на колата.
....Този Osram на фаровете за мъгла,заслужава ли си парите?
Със здраве да и се радваш на колата.
....Този Osram на фаровете за мъгла,заслужава ли си парите?
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Сивата стрела
Да не разводняваме темата на колегата, да споделя.
Относно халогените, Венелин - Simichoil може да пусне снимки и сравнения, той постоянно купува и пробва.
Последните които взе, светят супер. Не знам как е в дъжд и мъгла и дали не "сее".
Относно халогените, Венелин - Simichoil може да пусне снимки и сравнения, той постоянно купува и пробва.
Последните които взе, светят супер. Не знам как е в дъжд и мъгла и дали не "сее".

- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Сивата стрела
Последно си взех крушки с по 2 чипа CREE XHP-70. Светят много силно и осветяват ниско долу и много в страни. В мъгла не съм ги тествал все още, но аз в мъгла така и досега не съм видял кой знае какъв ефект от халогените на която и кола да съм имал. Реално са по около 38-39 вата (по ревюта на други които са си ги купили от същия продавач.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Сивата стрела
Най-добре им измери тока, но без кутийките.SimichOil написа: 28.12.2018, 21:47:43 Реално са по около 38-39 вата (по ревюта на други които са си ги купили от същия продавач.
- TSI-LK
Сивата стрела
Относно Осрамите - да светят повече.
Дали си заслужават парите - ми не знам, дадох около 55 лева за двете с всичките им отстъпки. Без такива са около 90+ лева.
Колата бе съвсем нова и ме дразнеха хептен жълтите лампи. Тези определено светят по - бяло и по - силно. Усещат се и в мъгла.
Аз също исках да си сложа ЛЕД, но цветната гама от предимно 6000 - 6500К ме отказаха. По ибей се намират уж на 4000 - 4300К, но не ми се чакаше.
Ако има нещо изпробвано не ме бърка и аз да сменя пак
Но ако ксенона ще свети на 4300К, а светлините за мъгла долу на 6000 - определено НЕ!
Дали си заслужават парите - ми не знам, дадох около 55 лева за двете с всичките им отстъпки. Без такива са около 90+ лева.
Колата бе съвсем нова и ме дразнеха хептен жълтите лампи. Тези определено светят по - бяло и по - силно. Усещат се и в мъгла.
Аз също исках да си сложа ЛЕД, но цветната гама от предимно 6000 - 6500К ме отказаха. По ибей се намират уж на 4000 - 4300К, но не ми се чакаше.
Ако има нещо изпробвано не ме бърка и аз да сменя пак
Но ако ксенона ще свети на 4300К, а светлините за мъгла долу на 6000 - определено НЕ!
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Сивата стрела
Днес намерих много силни на 5000k и 4300k. Поръчах ги и ще видим като пристигнат. Старите ми 4300 светеха 1:1 с ксенона и дневните.
- TSI-LK
Сивата стрела
Включване от мен.
Уцелих греда с турбо пътищата.
Оказва се, че не стават за 7DSG, самата кутия идва по друг начин и не позволява да се монтират.
Така че на пазара ще има такъв сет
Апропо, фабричните турбо пътища изглеждат много добре - изключително гладки от вътре и без онези недоразумения от миналото; очевидно са подобрени и те.
Единствено се чудя за mufler delite дали си заслужава да се сменя?
Опасявам се, че ще има предимно шум вътре в купето!
Уцелих греда с турбо пътищата.
Оказва се, че не стават за 7DSG, самата кутия идва по друг начин и не позволява да се монтират.
Така че на пазара ще има такъв сет
Апропо, фабричните турбо пътища изглеждат много добре - изключително гладки от вътре и без онези недоразумения от миналото; очевидно са подобрени и те.
Единствено се чудя за mufler delite дали си заслужава да се сменя?
Опасявам се, че ще има предимно шум вътре в купето!
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Сивата стрела
При мен няма шум.
С чайна частите така става по някога.
За кои недоразумения говориш, "проблем" бяха при нас две стеснения, всичко си е гладко иначе.
С чайна частите така става по някога.
За кои недоразумения говориш, "проблем" бяха при нас две стеснения, всичко си е гладко иначе.