Първата кафява Октавия 3 FL комби във форума
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Хайде честито. Кажи след тези 5к км какво ти е направило впечатление.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Малко със закъснение ще ти отговоря, защото сега виждам въпроса ти. Няма да пиша много, вече достатъчно съм го правил, само ще синтезирам.
Вече чукнах 6700 - август пътувах доста, но, пък, накрая придобих и повече впечатления за извънградско.
За момента, нямам нищо отрицателно, което да спомена, освен, донякъде, обезшумяването при по-висока скорост. Колата се държи стабилно на пътя, кеф ти да караш по-бързо, кеф ти да караш икономично. А вече съм показвал, че може доста икономична да бъде. Градско, общо взето, докарвам между 6 и 7, извънградско си зависи от скоростта. Няма забележки относно возията.
Удобна ми е, макар че на дълъг път ми отиде гърба, докато не се заиграх по-сериозно с настройките на седалката. Откъм място за товарене съм много доволен, но това си беше от основните ми критерии и знаех какво да очаквам. Интериорът е изчистен, което, донякъде, ми допада, но друг път ми се иска да беше малко по разчупен - като на новото пежо 308, да кажем.
Екстрите, които съм добавил, са ми достатъчни, не ми липсва нищо, освен тоя смарт линк, чиято покупка реших да отложа. Но доста се повозих предния месец, както отбелязах, та ми трябваше по-често навигацията. Е, мога да си взема просто една поставка за gsm, ама си е друго на дисплея...
И последно - вчера разбрах, че и аз имам аварийна спирачка, слава богу. Тотално се бях отнесъл в мисли, давам назад, а парктроникът врещи ли врещи, но аз не го отбелязвах. И в един момент колата спря... Само два пъти досега съм се отнасял така, първият път, преди години, се усетих и набих спирачки, но този път си се удрях като стой та гледай...
Туй от мен. Доволен съм, като цяло.
Вече чукнах 6700 - август пътувах доста, но, пък, накрая придобих и повече впечатления за извънградско.
За момента, нямам нищо отрицателно, което да спомена, освен, донякъде, обезшумяването при по-висока скорост. Колата се държи стабилно на пътя, кеф ти да караш по-бързо, кеф ти да караш икономично. А вече съм показвал, че може доста икономична да бъде. Градско, общо взето, докарвам между 6 и 7, извънградско си зависи от скоростта. Няма забележки относно возията.
Удобна ми е, макар че на дълъг път ми отиде гърба, докато не се заиграх по-сериозно с настройките на седалката. Откъм място за товарене съм много доволен, но това си беше от основните ми критерии и знаех какво да очаквам. Интериорът е изчистен, което, донякъде, ми допада, но друг път ми се иска да беше малко по разчупен - като на новото пежо 308, да кажем.
Екстрите, които съм добавил, са ми достатъчни, не ми липсва нищо, освен тоя смарт линк, чиято покупка реших да отложа. Но доста се повозих предния месец, както отбелязах, та ми трябваше по-често навигацията. Е, мога да си взема просто една поставка за gsm, ама си е друго на дисплея...
И последно - вчера разбрах, че и аз имам аварийна спирачка, слава богу. Тотално се бях отнесъл в мисли, давам назад, а парктроникът врещи ли врещи, но аз не го отбелязвах. И в един момент колата спря... Само два пъти досега съм се отнасял така, първият път, преди години, се усетих и набих спирачки, но този път си се удрях като стой та гледай...
Туй от мен. Доволен съм, като цяло.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- Pijomir
Ех, изпуснах да щрактна за пореден път кръгла хилядарка... 
Днес моята колица навъртя първите си 8к километра...
Общо взето, както го и смятах в началото - по макс 1к на месец правя.
Днес моята колица навъртя първите си 8к километра...
- Pijomir
Отиде си девствеността на моята колица...
Последни секунди с четирицифрен километраж:

Последни секунди с четирицифрен километраж:

- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Ти гледай напред,че ще дойде пак лошия чичко с Беемвето

- gdadov
- Гараж: Octavia 3FL, 1.8TSI, DSG, 180к.с.
Аз съм още на 7300 
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
По-лошо е ако дойде@bondo,
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Карате ли ги тези коли
? Нали са в нови и в гаранция, трябва максимално много да се карат
. Моята е на няма и 4 месеца мисля и е на 13к
.
- Pijomir
Ти съвсем не я караш...
Ми по около 11 - 12к правя на година. Всекидневно до работа и обратно и по няколко пъти извън София. Толкова. Общо взето така го и смятах да е.Rangel написа: 26.12.2018, 09:08:21 Карате ли ги тези коли? Нали са в нови и в гаранция, трябва максимално много да се карат
. Моята е на няма и 4 месеца мисля и е на 13к.
Виж, бащата прави по около 25 - 30 на година, но той доста обикаля в София плюс излиза всяка седмица извън нея.
- gdadov
- Гараж: Octavia 3FL, 1.8TSI, DSG, 180к.с.
На градско почти не я въртя. 80% от км са на извънградско.
Ще я мумифицирам![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Ще я мумифицирам
- Pijomir
Е, аз съм я взел, за да я карам ежедневно. Друг въпрос е, че не изминавам толква много километри на ден... 
...като колегата Рангел...![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
...като колегата Рангел...
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Аз като цяло в София не карам много, но имам гарантирани 4 ходения месечно до гр. Гоце Делчев, това са си 1600 км. всеки месец + лятото Гърция няколко пъти, ходя и до Монтана, че и там имаме магазин и склад, но той не е моя отговорност, така че само гостувам
и те си се събират от извънградското.
- Pijomir
- Pijomir
- redalex
- Гараж: i3
Ти все едно 200 000 си направил 
Иначе честито - и аз ги направих в петък.
Минаваш около 150-200 км повече от мен с 1 зареждане
Иначе честито - и аз ги направих в петък.
Минаваш около 150-200 км повече от мен с 1 зареждане