Лампа свещи подгрев
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
gabkata
Лампа свещи подгрев
Здравейте колеги,
Имам следното питане, преди малко както си карах ми писна таблото и лампата за подгряване на свещите започна да мига, а и също ми изписа нещо, но се скри много бързо та мисля, че беше "fauled workshop", но може и да не е точно това. Покарах малко така и не спря да мига. Спрях изгасих мотора после запалих и се беше оправила. Звънях в еуратек и в един друг сервиз, но днес... Ц. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем. Ще пътувам в края на седмицата и не знам какво се случва с тая кола?
Имам следното питане, преди малко както си карах ми писна таблото и лампата за подгряване на свещите започна да мига, а и също ми изписа нещо, но се скри много бързо та мисля, че беше "fauled workshop", но може и да не е точно това. Покарах малко така и не спря да мига. Спрях изгасих мотора после запалих и се беше оправила. Звънях в еуратек и в един друг сервиз, но днес... Ц. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем. Ще пътувам в края на седмицата и не знам какво се случва с тая кола?
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Лампа свещи подгрев
Хора, пишете модела на колата. Как да гадаем, като и боб не ни давате?
Бееееее.....
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Лампа свещи подгрев
Вади от джоба кристалната топка и започвай да я въртиш ,Цецо
gabkata, Малко е неясно и неопределено питането ти и дори и да звъннеш в сервиза ,първото което ще те питат е каква ти е колата/моделът и двигателя,иначе няма смисъл от "стреляне в тъмното"
gabkata, Малко е неясно и неопределено питането ти и дори и да звъннеш в сервиза ,първото което ще те питат е каква ти е колата/моделът и двигателя,иначе няма смисъл от "стреляне в тъмното"
Dieselgate Team member
-
gabkata
Лампа свещи подгрев
Здравейте,
Забравих да напиша каква е колата. Шкода Октавия 1.6 тди 2010 г. автоматик.
Не ми е всетвало нищо по таблото, само това, което описах по-горе.
Блгодаря са съдействието!
Забравих да напиша каква е колата. Шкода Октавия 1.6 тди 2010 г. автоматик.
Не ми е всетвало нищо по таблото, само това, което описах по-горе.
Блгодаря са съдействието!
-
gabkata
Лампа свещи подгрев
Ааа, забравих и да напиша, не съм сменявала никакви крушки.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Лампа свещи подгрев
Октавия 2 си има чек на крушките и не би трябвало да свети “реотана” заради третия стоп. Т’ва е индикация за грешка. Доста са грешките, които може да е записала колата. Т’ва, че е загаснала не значи, че се е оправила. Задължително я закачи на диагностика с VAG-COM и ще си каже какво ѝ има. Ако светне и не гасне - регистрира грешка. Ако почне да мига - обикновено колата влиза в авариен режим. С гасене и палене отново просто (що годе нормално) можеш да се придвижиш до сервиз. Не чакай да стане късно и да вземе да влиза нон-стоп в авариен. Може да е нещо малко разбира се! Но може и да е по-сериозна нуждата от компетентна намеса.
При мен, актуатора беше сдал багажа и ми светна тази индикация. Бях записал час за сервиз, но беше 2-3 седмици далеч във времето. През този период си карах колата нормално, но вдигнех ли обороти - веднага влизаше в авариен режим и пътуванията извън града бяха неприятни - влачиш се с кервана и не може да изпревариш. Така че,възможно най-бързо я закачи, за да се види, какво е! Успех и дано е нещо незначително!
При мен, актуатора беше сдал багажа и ми светна тази индикация. Бях записал час за сервиз, но беше 2-3 седмици далеч във времето. През този период си карах колата нормално, но вдигнех ли обороти - веднага влизаше в авариен режим и пътуванията извън града бяха неприятни - влачиш се с кервана и не може да изпревариш. Така че,възможно най-бързо я закачи, за да се види, какво е! Успех и дано е нещо незначително!
-
gabkata
Лампа свещи подгрев
Колега zloQQ,
Много благодаря за изчерпателният отговор.
Мога ли да помоля за още нещо, препоръчайте ми сервиз за такъв VAG-KOM. Имам приятели, но за съжаление никой с Шкода, който да ми препоръча диагностика с такъв апарат. Става въпрос за в София.
Надявам се да не се да нямам повече аварии.
Блгодаря и весели празници на всички!
Много благодаря за изчерпателният отговор.
Мога ли да помоля за още нещо, препоръчайте ми сервиз за такъв VAG-KOM. Имам приятели, но за съжаление никой с Шкода, който да ми препоръча диагностика с такъв апарат. Става въпрос за в София.
Надявам се да не се да нямам повече аварии.
Блгодаря и весели празници на всички!
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Лампа свещи подгрев
Аз залагам на ЕГР, ама трябва да се закачи на компютъра. В темата с партньорите на форума, има адреса на Трансексперт или Аутокомплекс РС и двете места са с добри отзиви.
Бееееее.....
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Лампа свещи подгрев
Подкрепям,защото при този модел доста често се дънят точно те
Dieselgate Team member
-
gabkata
Лампа свещи подгрев
Благодаря на колегите. Като мина през сервиз ще кажа какво е. 
- lok43r
- Гараж: Octavia III 150hP 2.0TDI 6DSG
Лампа свещи подгрев
При мен се е случвало на голфа (3-ка) - като чукнеш педала на спирачката би трябвало да спре да мига. Оказа се стоп машинка.
- SlipX
- Гараж: Skoda Superb III L&K 2.0 TDI 190 PS DSG 7 4x4
Skoda Fabia III 1.4 TDI DSG
Лампа свещи подгрев
Колега на едната наша шкода 2.0 тди КР, проблема беше същия. Пресвяткаха подгревните свещи, колата влизаше в авариен режим. Оказа се проблем в ЕГР-а. При 2.0 тди КР, егр-а е в комплект с охладителя и цената му е висока. Става въпрос за О2 фейс.
Поздрави!
Поздрави!