Отваряне на багажник

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Shinevfx

Шкода Новак

Отваряне на багажник

Мнение от Shinevfx »

Здравейте, понеже гледах доста клипчета и имам бутон на ключа за отваряне на багажника какво трябва да направя за да проработи . Да сложа някакви други пружини или втулки . Като задържа копчето за багажника от ключа и се чува звукът на машинкта но нищо повече . Ще се радвам да споделите мнения :)
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Отваряне на багажник

Мнение от zar »

Ти искаш да се отваря напълно 5-тата врата ли?Заводски с натискане на дистанционното тя само се освобождава от бравата и съответно ти си я вдигаш.Иначе се продават и пружини ,които допълнително се поставят в основата на газовите амортисьорчета и с натискане изтласкват пета врата ,отваряйки я напълно.
Dieselgate Team member
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Отваряне на багажник

Мнение от Taratajki »

Аз скоро купих такива пружини. Успяха да отворят багажника напълно точно 2 пъти за 3 месеца :) И двата пъти колата беше се напекла здраво от слънцето. Иначе се отваря малко и трябва да си го доотвориш. Аз със крак си го доотварям, когато са ми заети ръцете :)
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Отваряне на багажник

Мнение от digitalundgrd »

Taratajki написа: 19.12.2018, 22:12:10 Аз със крак си го доотварям, когато са ми заети ръцете :)
Така като на 7-мата секунда ли : ?

Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Отваряне на багажник

Мнение от Taratajki »

:D Почти. С ключа се "открехва" и после го побутвам с крак малко, и го поемат амортисьорите :) Мислех да ги разкарам пружините, ама ме хвана мързела и сега даже ми стана като навик да си ползвам ключа и после да си го хвана за ръба и да си го отворя.
Стана ми носталгично с това клипче, имах същата жигула, ама оранжева :D
ses

Шкода Новак

Гараж: Octavia 2 FL
Обратна връзка:

Отваряне на багажник

Мнение от ses »

Аз съм вече от няколко години с пружини и нямам проблеми.
Единствено се оказа, че след поставянето на пружините, трябваше да сменя и амортисьорите на багажника, защото не поемаха след пружините и не можеше да се отговори до горе.
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Отваряне на багажник

Мнение от zar »

ses, Много зависи и от външната температура,защото зимата в студеното не винаги успяват да поемат амортисьорите.С чисто нови може би,се получава ;)
Dieselgate Team member
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”