До "Цецо75" - Някъде бях чел (то може да се сметне, но не зная точно как), колко ток се изразходва, при едно стартиране на двигател. По спомен - за да се възстанови точно този консумиран ток, трябва автомобила да се шофира около 10 километра, тоест ако се седи на едно място, няма да стане или по-точно времето ще се увеличи. Ако се включат фарове, парно и например музика - километрите би трябвало да се увеличават и то не минимално. Аз лично, поне до Работа и обратно до Вкъщи, не изминавам такива километри. Тоест - всеки следващ Работен ден, съм мааалко назад с тока спрямо предишния. Въпроса е - кога е момента да се дозареди принудително акумулатора. Аз лично, денем в Работата, паркирам в Гараж и използвам там да включа зарядно за акумулатор веднъж месечно, в Зимния сезон. Лятото въртя повече километри и се надявам с това да компенсирам

Да, прав си, още с първото стартиране на двигателя, след зареждане на акумулатора със зарядно, тока пак ще намалее, но ще започнеш пак от 100%, 99%, 98% а няма да продължиш от 50%, 49%, 48%. Точно при разреден акумулатор се ускоряват химични реакции, които водят до така наречената сулфатизация. Друг и все още неизвестен за мен е върпроса как стоят нещата при "AGM"-акумулаторите..
До "stanley" - Абсолютно съм съгласен с ТЕБ

ТИ, какво зарядно за акумулатори ползваш?