Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Не е като белите пеперудки на Бай Миле и Самуил .........стоят само в гаража или под брезента и се изкарват само през Юни-Август и то ако не вали, не духа и т.н.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Колите са за каране. Това ще бъде ежедневната ми кола, така че ще бъде на пътя във всякакви условия. Не мисля да й треперя 4-5 години и да се лишавам от кефа да я карам, за да я дам накрая чисто нова на следващия собственик за 30% от похарченото от мен (в добрия случай).
Само в сезона на градушките ще има някакво планиране на излизанията от гаража.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Чудих се дали да я поръчам с Xtreme и да си купя 18-ки за зимни. В крайна сметка реших, че Xtreme-ът не ме грабва. Като видях първата реклама на RS си казах "Боже, тия джанти са толкова грозни, че чак са яки", впоследствие обаче стана просто "Боже, тия джанти са толкова грозни..."
Много ще се радвам ако ги вземеш. Ще направим живот и здраве обща Испири Снимка
Като вземеш колата, задължително ми звънни за да се видим в сервиза, като дойдеш да сменяш гумите. Постоянно съм в движение, но искам да се запознаем и да видя колата.
За смяната, няма да се притесняваш от нищо!
0895 609750 Младен
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
За съжаление, се оказа в закритата част на склада. Аз се докопах до него в част от деня, в която хем вече не влизаше достатъчно светлина вътре, хем беше твърде рано и не бяха пуснали осветлението.
В сумрака iPhone-ът много се изложи със снимките, но все пак...
Нямам търпение да мине всичко покрай регистрацията и да си я прибера.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Наистина се получи страхотен коледен подарък. Голяма радост!
Като ми се обадиха днес, зарязах всичко и хукнах да я видя - от единия край на София до другия. Жалко, че не можах да се покефя на цвета на дневна светлина, но... ще го правя години наред.
Дори и на тъмничко изглежда много красива .... не се и съмнявам, че като я огрее слънцето - ще заблести подобаващо Мноооого мноооого безаварийни километри..