Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
igeorgiev82 написа: 23.10.2018, 13:45:59
80к лв.ако е гол като пушка( базов РС като твоя ),с екстрите ще удари 110к,което за Шкода е ЪпсУрТ.
Те интересните екстри не влизат в оборудването на което и да е ниво. Винаги си ги доплащаш. С малко повечко желание, и сега можеш да достигнеш подобна цена. Със Супърб.
SimichOil написа: 23.10.2018, 13:48:37
В България цените са винаги едни 10% надолу по конфигуратор от същите в немския и чешкия конфигуратор.
Винаги е било така като сме сравнявали цените...Съответно тук ще е с по-бедно оборудване както винаги за тези пари.
В другия форум си говорех с човек със Супърб L&K, който на 6 месеца в Германия са го оценили на повече отколкото той го е купил от България. Бил с много повече екстри от L&K версията за техният пазар, а човека почти нищо над базата не беше добавял.
Иначе за Кодиака, смятам че ще запазят стратегията на Октавията и ще е добре оборудван и за 85-87к ще стане бонбон.
О аз вече използвах чешкия конфигуратор и си сглобих като опции една бърза мечка и при мен излезе повечко като пари около 1 568 100 Кč или 115k. Допуснатата грешка с конфигуратора при избора на моята Фабия и допълнителните екстри към Монте Карлото тук няма да я допусна! Единствено не мога да реша коя vRS бъде - тази при Октавията или на Кодияка…… или пък Спортлайн варианта при Супърба или Кодияка. Искам невъзможното: комбинация между шосеен изтребител, офроуд прикюченията, 4х4-то, бензинов да е мотора (щото при мен на дизелите им гърмят турбините ).
Аз съм на принципа: "Всичко или нищо!"
Момчета вервайте ми, всичкото SUV ,което се предлага на пазара покарах. Кодиака е най-добрата сделка на този етап. Като размери на багажник и пространство в купето единствено Киа Соренто се доближава но за сметка на това мнооооого грозна бе.
От друга страна идеята на такъв тип автомобил е да излиза от пътя в съботно неделни разходки с фемилито и не виждам как това ще ми е ОК с кола за 70-80к пари. За мен идеалния вариянт е Кодиак Амбишън с някоя друга допълнителна екстричка без да се прекалява. Така за бюджет около 60 хилки взимаш много прилична семейна каляска.
Шкоди за по 80-90 пари за мен лично е ненормално. За тез пари при всички случаи бих гледал нещо по-лачено с трилитрова моторетка на 2-3 години.
Присъединявам се към мнението по - горе.
В последните дни пак заглеждах един кодияк като подготовка за РС версията.
Ами няма как кола за толкова пари да скърца още от чисто нова. Просто е тъпня това.
Първоначално бях ентусиазиран от тази версия, но колкото повече го мисля ми се струва че няма да е кой знае какво "уау", защото в тая конфигурация с толкова килограми, такива джанти и прочее, не се очаква да впечатлява.
Максимална скорост 230. Това ще върви точно колкото дизелов рс. като твоя. И ще е по бърз до 100. Като Рс тди 4х4 ще е като ускорение, че и малко по добре.Просто ще те засрами на светофара
А едни 300 коня само със софт са напълно достижими. 240 коня тди то, няма нищо общо с другите. Всичко му е различно. Глава, бутала и т.н.Прочетете малко да видите разлики
Но най хубаво ще е този мотор да го сложат и в нормалния Кодияк.
ЗАЩОТО за РС модел е бавна Шкодата. Тди то особено.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Ако дават 10% отстъпка са си едни 77 палки. И като можеш да ползваш данъчен - стават 64, защо пък не.
Сега е "нов" и няма да има оферта, но по-нататък като излезе си е супер цената за така конфигуриран джип.
Евентуално с отстъпка и данъчен кредит, както е споменал Исята - тогава става продаваем. Иначе, за редовия български купувач, който влиза в ЕТ и му казват “Дай 90+ бона”, не виждам какво примамливо би могло да има в този SUV на тази цена