Проблем съм skoda Superb 2,0 tdi
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Kiko
- Гараж: София
Здравейте колеги проблема е следния , карам автомобила от януари долу горе миналия месец му смених маслото и филтрите и онзи ден както си я карах започна едно тракане доста силно също и тресене като трактор буквално започна да работи , Та мисълта ми е прибрах я защото беше вечер на сутринта нямаше хидравлика но запали колкото да стигне до сервиза , майстора видя че е скъсала демпферната шайба и пистовия ремък , вчера сложихме новите части а тя направо ги изхвърли. Пуши точно над турбината и има много тракане и тресене , едвам запали , някой може ли да ме посъветва за нов мотор ли е нещо друго.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Попълни си профила, за да разберем от къде си, какъв точно е Супърба и да те насочим към свестен майстор ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
-
Kiko
- Гараж: София
От София съм колега , колата е 2006 година
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Аутоекспрес РС е твоя сервиз, има тема във форума. Погледния, направи си уговорка с човека и действаи. Това е колега.
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
-
Fireman11
stefan L,
Здравей колега.
Отскоро карам супърб 2003г.
Още я изучавам и си я харесвам.
Шкодата е 1.9 tdi 101коня.
С какво масло трябва да я карам.
Скоро го смених и сложих Total но след 2500км. Искаше да и долея. Един майстор ми каза че това масло не е за този двигател.Можеш ли да ми предложиш с какво да я карам.
Извинявай че така на лично ти пиша но гледам че си от старите тук във форума.
Още веднъж ме извини и лек ден.
Здравей колега.
Скоро го смених и сложих Total но след 2500км. Искаше да и долея. Един майстор ми каза че това масло не е за този двигател.Можеш ли да ми предложиш с какво да я карам.
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
Аз слагам на Motul 5w30, 504-507 спец. и съм доволен, нямам харч и проблеми на фабията.
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
За този мотор маслото е 5W40, 505.01. Аз слагам Кастрол от Макскар и няма ядове.Fireman11 написа: 30.11.2018, 11:58:10 stefan L,
Здравей колега.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
-
Ванко_СуперБи
Дано да не обидя някой, но в България оригинални масла - НЯМА!!!
При нас се доставят преработени от заводите в Гърция!
Ако искате оригинални масла само директно от белите страни, ако имате приятел в Германия, Австрия, Швейцария помолете го да го купи от там и да ви го изпрати!
При нас се доставят преработени от заводите в Гърция!
Ако искате оригинални масла само директно от белите страни, ако имате приятел в Германия, Австрия, Швейцария помолете го да го купи от там и да ви го изпрати!
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
А проблемът със Суперба какъв е?