Вместимост на резервоара на ОК3
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
ivan_ivanov
- Гараж: Skoda Octavia 3, L&K 2.0TDI DSG
- Обратна връзка:
Колеги някой да има с О3 2.0 TDI ,да сподели колко гориво събира. Аз повече от 43 л не мога , а по документи трябва 55л да е.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
резервоар О3
Моята събира около 48.
Може би с много обезвъздушаване да е към 50.
Резервоара е 50литра, освен резервата да е 5литра.
Може би с много обезвъздушаване да е към 50.
Резервоара е 50литра, освен резервата да е 5литра.

- audiceco
- Гараж: Ford S-max 2.2 TDCI 6-tronic 200 h.p.
- Обратна връзка:
резервоар О3
50 литра на книжката пише, никога не се изпразва до последната капка, така че едва ли като светне лампата ще може да напълниш повече от 45 - 47элитра максимум, ако колонката нещо не мами, защото напоследък зачестиха измамите - за колко плащаш, а колко ти наливат всъщност... Малък е резвоара, аз съжаление на О3... за сметка на други работи обаче, иначе и на мен ми се иска да е 70 литров, ама не...

-
ivan_ivanov
- Обратна връзка:
резервоар О3
Последно пробвах 43.1л събрах ,а беше празен. На таблото пишеше оставащи километри 0км.
- BlackPearl
резервоар О3
Аз почти винаги зареждам 100октана по 42-46литра. Остават ми от 40-100км винаги.
Не знам да ти кажа. Аз знам, че е 50л резервоара и 5л резерва. Общо 55.
Но да бъда честен, не съм заглеждал книжката.
Поздрави!
Не знам да ти кажа. Аз знам, че е 50л резервоара и 5л резерва. Общо 55.
Но да бъда честен, не съм заглеждал книжката.
Поздрави!

-
ivan_ivanov
- Обратна връзка:
резервоар О3
Другото е ,че много се чува как се клати горивото ,особено като давам назад и спра по рязко.
- audiceco
- Обратна връзка:
- Dimitar Dimov
- Гараж: Skoda Octavia III 1.4 TSI 7DSG
- Обратна връзка:
резервоар О3
При мен се чува само когато е "до горе". Падне ли стрелката едно деление под максимума и спира да се чува.ivan_ivanov написа:Другото е ,че много се чува как се клати горивото ,особено като давам назад и спра по рязко.
- BlackPearl
- Sawyer
- Гараж: ///
резервоар О3
Хм... Значи и при О3 я има "екстрата" да чуваш как горивото се плиска в резервоара? Ужасно много ме дразнеше този шум в О2 - при пълен резервоар и маневри назад. Надявах се, че са решили проблема в новия модел.
Не че не може да се усили звукът на Болерото, но все пак...
Не че не може да се усили звукът на Болерото, но все пак...
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
резервоар О3
С пълен назад когато я вкарвам в гаража и когато е напълнена до горе леко се чува плискане................. понякога.
Иначе си събира 50л,защото съм я пълнил до горе след като съм бил в Червено и на дисплея пишеше 5км до колонката. Събра 48.5л ...............т.е. имало е вътре не повече от 1.5л
Колегата със Сивата Стомана да я пълни само на една четвърт
Така хем няма да му плиска,хем ще е мнооооооого пъргава [smilie=pardon.gif
Въпреки,че на бялата техника и това не помогна и по време на терапиите на Д-р Щайнбауер![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Иначе си събира 50л,защото съм я пълнил до горе след като съм бил в Червено и на дисплея пишеше 5км до колонката. Събра 48.5л ...............т.е. имало е вътре не повече от 1.5л
Колегата със Сивата Стомана да я пълни само на една четвърт
Въпреки,че на бялата техника и това не помогна и по време на терапиите на Д-р Щайнбауер
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- audiceco
- Обратна връзка:
резервоар О3
Охххх кеф ми прави да зареждаме двата шкодака на 1.71 - 1.74 лева за литър дизел кеффффф, при положение, че в Добрич е 2.09 лева за литър, да им изсъхнат алчните ръчички
![ireful1 [smilie=ireful1.gif]](./images/smilies/ireful1.gif)

- Sawyer
- Гараж: ///
Зареждам догоре - такъв навик съм си създал. Нямам време, а и желание, да зареждам през ден-два.La Furia Roja написа: Колегата със Сивата Стомана да я пълни само на една четвърт![]()
Само да се появи колата (уж остава съвсем малко още), ще проверя веднага колко събира резервоарът.