Нов колега в гилдията

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
novaproject

Шкода Новак

Нов колега в гилдията

Мнение от novaproject »

Привет на всички.

Реших, че е крайно време да спра само да чета по форумите, и да се регистрирам при вас.
Пиша ви, за да се похваля, че и аз ще стана част от гилдията. След обстойно проучване цена-качество, и аз като вас, съм стигнал до извода, че към момента Skoda Superb 3 е най-доброто.

Сега да поговоря малко за моят избор, който може да ви се види странен. А той е следният:
Skoda Superb MK3 Edition, Magnetic Brown 1.5 TSI 150HP/250Nm 7DSG + една камара екстри (без DCC, автоматичен багажник, масаж и обдухване на седалки).

Колата ще бъде ползвана повече като личен автомобил, за къси градски разстояния. Може би 2 до 3 пъти в месеца за извън градско. В избора на двигател, има и известна доза експериментиране, но се надявам да остана очарован. Не очаквам супер динамично представяне, но се надявам да не ми изневерява при по-бързи изпреварвания.

Поздрави!
Последно промяна от novaproject на 20.11.2018, 22:31:57, променено общо 1 път.
Yavor Simov

Škoda Фен

Гараж: Skoda Superb L&K 4x4 2.0TSI 272 ps

Нов колега в гилдията

Мнение от Yavor Simov »

novaproject написа: 20.11.2018, 20:59:29 Привет на всички.

Реших, че е крайно време да спра само да чета по форумите, и да се регистрирам при вас.
Пиша ви, за да се похваля, че и аз ще стана част от гилдията. След обстойно проучване цена-качество, и аз като вас, съм стигнал до извода, че към момента Skoda Superb 3 е най-доброто.

Сега да поговоря малко за моят избор, който може да ви се види странен. А той е следният:
Skoda Superb MK3 Edition, Magnetic Brown 1.5 TSI 150HP/250kW 7DSG + една камара екстри (без DCC, автоматичен багажник, масаж и обдухване на седалки).

Колата ще бъде ползвана повече като личен автомобил, за къси градски разстояния. Може би 2 до 3 пъти в месеца за извън градско. В избора на двигател, има и известна доза експериментиране, но се надявам да остана очарован. Не очаквам супер динамично представяне, но се надявам да не ми изневерява при по-бързи изпреварвания.

Поздрави!
Добре дошъл,колега!Чудесен избор си направил,но от къде ги извади тия 250 KW [smilie=hunter.gif]
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Нов колега в гилдията

Мнение от Вероломния Кръчмар »

Добре дошъл и от мен, поздравления за страхотния избор. браво

Ще ми е интересно как се справя 1.5 бензин с това купе.

Колегата е имал предвид въртящия момент -250 нютон метра. ;)

Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
hvp800

Škoda Ludicrous

Нов колега в гилдията

Мнение от hvp800 »

Честито и от мен!
250 са NM не KW ;)

ПП - малко ме изпревариха [smilie=sarcastic.gif]
Последно промяна от hvp800 на 20.11.2018, 21:32:47, променено общо 1 път.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
novaproject

Шкода Новак

Нов колега в гилдията

Мнение от novaproject »

Моя грешка, имах предвид Nm [smilie=pleasantry.gif] [smilie=sarcastic.gif]

ПС: Имам и един въпрос към вас. Нямам представа, колата с какви гуми ще дойде, знам само, че ще са летни. Аз лично ще съм със 17" джанти. Заслужава ли си да обмисля и взимането на други летни гуми, и ако да, какви бихте препоръчали?
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Нов колега в гилдията

Мнение от Вероломния Кръчмар »

17-ките идват с хубави гуми от завода - Дънлоп, Бриджстон..... Изчакайте да дойде колата, вижте какви са гумите и тогава решете.

Моята дойде със Дънлоп СпортМакс РТ 225/45/17 - много съм доволен от тях.

Поздрави.
Последно промяна от Вероломния Кръчмар на 20.11.2018, 21:50:10, променено общо 1 път.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Нов колега в гилдията

Мнение от Stuci »

Честито! :) Ако мощността на 1.5тси във времето ти се стори недостатъчна, има варианти [smilie=sarcastic.gif]
Относно гумите - изчакай да си дойде колата с каквито дойде и покарай малко с тях. Ако ти допада как се държи на пътя в различни условия - ОК, ако ли не - тогава ще му мислиш.
goAPR
Аватар
Scub40

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Кодиак 2.0TSI LPG 190к.с 4х4 ДСГ7
Шкода Октавия Комби 3 фейслифт 1,6тди ръчка 2020

Нов колега в гилдията

Мнение от Scub40 »

Цвета е убиец!Ако е комби колата,рейките на тавана и рамките на стъклата е много добре да са хромирани,пасват си чудесно с този цвят.Казвам ти го,защото ако си надграждал с екстри на Амбишън е твърде вероятно да не си обърнал внимание при поръчката.Моя единия Събчо беше с черни рейки и до последния ден това ме дразнеше много.
Чудесен избор!Моторът ще е интересен на това купе.
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Нов колега в гилдията

Мнение от odo »

Честито, колега!
Предполагам, че ще останеш доволен от двигателя.
Аватар
Георги Г

Škoda Ентусиаст

Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP

Нов колега в гилдията

Мнение от Георги Г »

Честито! Само хубави моменти с колата ти пожелавам!
Бай Ненчо е с 1,4 TSI и е доволен от динамиката.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”