Смяна на глава на двигател

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
zlatina221

Шкода Новак

Мнение от zlatina221 »

Здравейте, колеги
Бихте ли ми казали как може да се диагностицира спукана глава на двигател?
Колата губеше доста антифриз и от време на време изкарваше бял пушек миришещ на вода. Майстора каза, че може и да не е главата и смени гарнитурата. Една седмица добре после същото. Сега смених свещи при друг майстор и колата, да чукна по дърво де, не изкарва пушек и антифриза е ок. Може би е изгубила много малко. Не знам дали да сменям глава сега или не? ....преди три години хвърли турбина моята Октавия2007. Тогава много ми помагнахте с избора на майстор. Но за съжаление не мога да вляза от стария e mail.
Аватар
nzlatev

Škoda Ентусиаст

Гараж: Škoda SuperB II Avant
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI

Мнение от nzlatev »

За кой град говорим?
zlatina221

Шкода Новак