Даже и клипове някой пусна
Попитай майстора?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Попитай майстора?
Нали скоро се коментираше този проблем със DSG-то
Даже и клипове някой пусна![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Даже и клипове някой пусна
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- SHQ
- Гараж: Octavia I L&K 1.9 TDI 110hp
Попитай майстора?
Днес забелязах, че при изваден ключ, мига червена светлинка от копчетата на радиото.
Дали е индикация за някакъв проблем, абсурдно ми се струва да си е било така и да не го
забележа досега.
Радиото е оригиналното.
Дали е индикация за някакъв проблем, абсурдно ми се струва да си е било така и да не го
забележа досега.
- bobi-rz
- Гараж: Skoda Superb I 1.8T 150PS TST-racing
Попитай майстора?
Така си е,няма проблем.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Попитай майстора?
Октавиа1
Фейслифт.
Решетката пред радиатора от вчера остана с един ламел по-малко.
Само часта с ламелите сменя ли се,или цялата решетка с рамка и крепежи към предния капак?
Мамка им и камъняци.
Фейслифт.
Решетката пред радиатора от вчера остана с един ламел по-малко.
Само часта с ламелите сменя ли се,или цялата решетка с рамка и крепежи към предния капак?
Мамка им и камъняци.
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Попитай майстора?
Разглобява се 
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
-
fancko
- Гараж: О3 FL 1.8 TSI 7DSG
Попитай майстора?
На годишното обслужване какво се сменя освен маслото и възд. филтър на двг и купе ? И трябва ли аз да си поискам изрично или ЕТ си имат програма и си карат по нея ?
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Попитай майстора?
Имат си програма и по нея гледат на определени км кво се сменя. Иначе по твое желание може всичко да сменят, щом си плащаш..
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- zzankov
AQY
85kW/116 hp
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Попитай майстора?
Някой има ли инфо до колко градуса на околната температура се включва компресорът на климатика?
От предишни мои автомобили знам, че под 3 или 4 градуса, дори и при физически натиснат и светещ бутон за "AC", реално компресорът не стартира.
При Шкода така ли е?
От предишни мои автомобили знам, че под 3 или 4 градуса, дори и при физически натиснат и светещ бутон за "AC", реално компресорът не стартира.
При Шкода така ли е?
Последно промяна от digitalundgrd на 22.11.2018, 13:54:38, променено общо 1 път.
- zzankov
AQY
85kW/116 hp
Попитай майстора?
3 и надолу.За Октавиа 1.
При Октавиа 2 е постоянно зацепен.
Работи от 3 до 99%.
При Октавиа 3 нямам представа.
При Октавиа 2 е постоянно зацепен.
Работи от 3 до 99%.
При Октавиа 3 нямам представа.
-
fancko
- Гараж: О3 FL 1.8 TSI 7DSG
Попитай майстора?
мерсиskodko написа: 22.11.2018, 12:52:31 Имат си програма и по нея гледат на определени км кво се сменя. Иначе по твое желание може всичко да сменят, щом си плащаш..
-
zuzivasileva
Попитай майстора?
Здравейте и поздравления за форума! Аз съм прясна притежателка на Шкодка Фабка, млад шофьор съм, голям ентусиаст.
Моля за помощ и съвети как да сменя счупено триъгълно задно стъкло на моята кукла -комби 2000 година. Разглобих каквото можах от вратата, махнах кората, махнах и машинката, която движи стъклото . Успях да сваля старото малко стъкло, но новото не влиза. Голямото му пречи и не мога да го смъкна до долу. Има ли някъде инструкции, които да следвам?
Благодаря
Моля за помощ и съвети как да сменя счупено триъгълно задно стъкло на моята кукла -комби 2000 година. Разглобих каквото можах от вратата, махнах кората, махнах и машинката, която движи стъклото . Успях да сваля старото малко стъкло, но новото не влиза. Голямото му пречи и не мога да го смъкна до долу. Има ли някъде инструкции, които да следвам?
Благодаря
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Попитай майстора?
Сега намерих това :digitalundgrd написа: 22.11.2018, 13:37:56 Някой има ли инфо до колко градуса на околната температура се включва компресорът на климатика?
При Шкода така ли е?
Тоест според книжката, под 2 градуса по целзии външна температура би трябвало компресора да не се включва.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
mon59
Попитай майстора?
Имам проблем с шкода фабия 1.2 като е включена ламда сонда колата прекъсва и придърпва когато я изключа не върви спъната е каква е причиата ако може мнения благодаря
-
AUTOCOMPLEX RS
- Гараж: Сервизът се намира на бул. Европа 130 и Анри Нестле.
- Обратна връзка:
Попитай майстора?
Диагностика правена ли е .
![hi [smilie=hi.gif]](./images/smilies/hi.gif)