Започнах с кратък разказ какво карам и какви модификации е претърпяла колата (акцент е софтуерът на APR Stage 1), като продължих с премеждията ми около съединителя, както и отказа от страна на Овърдрайв да ми помогнат (4 пъти им бях звънял за 1 месец) с предложение за ъпгрейд. Отговорът на Георги Генов, отговарящият за комуникацията с APR, бе (забелвжете "да махнем", т.е. те да го махнат - в Овърдрайв):

Попитах дали в Овърдрайв могат да ми върнат стоковия файл. Отговорът бе (ама нали уж беше "да махнем"... изведнъж стана "да махнат" и да инсталират ЕТ):

Попитах защо самите APR ми отказват съдействие под формата на корекция на собствения им файл. Отговорът бе:

За да няма неразбиеане, реших да уточня какво означава това и попитах дали значи, че искат от мен нови 1600 лева, за да коригират файла си. Отговорът бе:

След това попитах заплащането на тези нови 1600 лева за корекция гарантират ли безпроблемност. Отговорът бе:

За капак, ето какво ми написа и некъв бай х*й от APR, след еквивалентно мое резюме на цялостната ситуация около техния мап, който не може да бъде поет нормално от стоков съединител:

ВЪПРОС: АКО БИХ ДАЛ ОЩЕ 1600 ЛЕВА НА ОВЪРДРАЙВ ЗА "ГАРАНТИРАНА" КОРЕКЦИЯ НА ФАЙЛА ОТ СТРАНА НА APR, КАКВО БИХ ПОЛУЧИЛ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ APR МИ ОТГОВОРИХА, ЧЕ КЪСТЪМ МАПОВЕ НЕ ПРАВЕЛИ?!