Нов Superb във форума + въпрос за цъкане на педала на съединителя
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- stensyto
Здравейте, днес се видях с мои познати от един сервиз и ми закачиха колата с VAS5054A и ODIS и за дюзите ми показа следните стойности. Може ли някой който разбира да си каже мнението. Има едни стойности на 1-ва дюза (21.55) иna 2-ра дюза (52.9), които са малко по-високи от на другите две дюзи, там са 5.6 и 7.6. Мерси предварително!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Гледат, се последните 4 реда за дюзите.
Супер са стойностите, всичките.
Супер са стойностите, всичките.
- stensyto
Мерси. И те това ми казаха, че последните 4 реда трябва да са от -2 до + 2, но другите стойности не ги знаеха за какво са.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
И при мен скрибуца при отпускане на педала, ама не постоянно, а само като е загряла колата. Но на мен не ми пречи, щото си имам генерация
goAPR
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Скрибуцането се получава от дефектна вилка.
Сменя се гаранционно с притискател+съединител.
Ако смениш само съединителя нищо няма да направиш.
Сега при мен всичко е ок,колата спи!
Сменя се гаранционно с притискател+съединител.
Ако смениш само съединителя нищо няма да направиш.
Сега при мен всичко е ок,колата спи!