. Ще слагам и аз навсякъде май. Притеснението ми идва от това че в купето осветлението се командва от комфорд блока и понеже Лед лампите са с по-малко съпротивление се притеснявам. Щом някой го е направил и аз след него. Нови халогенни светлини
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- ssiliev
- Гараж: Octavia 1 FL 1,9 TDI ASV (1U5)- "Бабичката"
Karoq SL 1,5 TSI ACT DXD (NU7) - "Младежа" - Обратна връзка:
Нови халогенни светлини
ОК. Благодаря за отговора
. Ще слагам и аз навсякъде май. Притеснението ми идва от това че в купето осветлението се командва от комфорд блока и понеже Лед лампите са с по-малко съпротивление се притеснявам. Щом някой го е направил и аз след него. 
. Ще слагам и аз навсякъде май. Притеснението ми идва от това че в купето осветлението се командва от комфорд блока и понеже Лед лампите са с по-малко съпротивление се притеснявам. Щом някой го е направил и аз след него. - nikozo
- Гараж: Skoda Fabia I Combi 1.4TDi 75PS TST-racing 110PS
Skoda Superb I 1.8T 150PS TST-racing 200+PS - Обратна връзка:
Нови халогенни светлини
Няма да се притесняваш от това че са с по ниска консумация ледовете те си имат съпротивление за товар при мен в супърба всеки един от плафоните ми е с платка и процесорче . Само имах проблем с едно микро ключе на бравата което се сменя за 1 мин реално и 1 час разглобяване на врата и сглобяване.
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Нови халогенни светлини
Колега от къде взе крушките ? Би ли дал линк ?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Нови халогенни светлини
Това са крушките. Цена около 10 лв. бяха. Ако си от Варна може да те пратя при брат ми да си вземеш.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Нови халогенни светлини
Я виж кво става тука.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Нови халогенни светлини
Дайте инфо, какво правите, че искам и аз такова!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Нови халогенни светлини
Добре изглежда трябва да го видя на живо как свети. Но ми се струват дълги за моя халоген. Сетихте ли се да ги измерите.
- ivand911
- Гараж: Fabia1 1,4TDI 80HP '06
- Обратна връзка:
Нови халогенни светлини
И моите ЛЕД дневни светлини са NSSC. Качествени неща правят.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Нови халогенни светлини
Ксенон срещу лед-а.
Ляво на снимката е леда.
С халоген няма кво да ви пускам снимка.В пъти по силно свети.Това отзад е вентилаторче за охлаждане.
Ляво на снимката е леда.
С халоген няма кво да ви пускам снимка.В пъти по силно свети.Това отзад е вентилаторче за охлаждане.
GUNTER SERVICE