Coming home/ Leaving home не работи

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
v140

Шкода Новак

Мнение от v140 »

Здравейте, от вчера не ми работи функцията за запалени фарове при отключване и след заключване. В менюто всичко е настроено правилно, но все пак не работи. Нищо не съм променял. Някой имал ли е подобен проблем?
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

А, ключа на фаровете на auto ли ти е?
Ползвате ли го това, въобще?
radu

Шкода Новак

Гараж: Superb 1 2.5tdi 163 v6 tiptronik 2007
VW CROSS UP 1.0TSI 2014
LEON FR ST 2.OTDI 184 DSG6 2016

Мнение от radu »

Не знам но при мен на Леона функцията работи само при положение Auto на ключа за светлините.
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Мнение от zar »

Ако ключа за светлините е на "ауто",провери си дали въобще ти светват фаровете ,когато затъмниш сензора за светлина!Ако не светват,сканирай с VCDS и после търси причината или в него или в ключа [smilie=music.gif]
Dieselgate Team member
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”