Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
С по-малък багажник и заклевам се,за пръв път виждам такава. Фабия от своя страна я засичам по 20 пъти на ден!
Пак казвам,сеата ме впечатлява повече,като визия,вървеж и т.н.
Ама средностатистическия чичо не го интересуват тези неща.
Той си гледа да му е просторно и да си товари багажника.
Не че нещо, ама Супърб при цената 65к. за топ модификация с още екстри и 190hp и с мотор 272hp и цена около 70к - са без какъвто и да е аналог на пазара. Не само в СЕАТ, по-добра кола и с тези качества - НЯМА! Пространството е МЕГА!
Mean написа: 12.07.2018, 23:09:36
Малко да ъпнем темата Купих си греди Thule за аутобокс, но чуденето ми е дали кутия с дължина 190 см. ще фитне на хечбека.
Епа добре са фитнали
20181223_150543.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Малеее, сега видях коментарите от предният месец. Тия вярно са за съд, как може такова нещо, да ми вземат патента, какво си мислят. Ши ги застрелям, не мога да повярвам.