Сеат
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Сеат
Хора, Кароето е с гуми на лек автомобил.
А Кодияка е с доста по голям диаметър на колелото. Тоест дупките стават по малки, возията по добра, балона по голям, просвета също, проходимостта, тоест си е като на истински среден към голям сув. Кароето е.... По добре октавия Скаут
А Кодияка е с доста по голям диаметър на колелото. Тоест дупките стават по малки, возията по добра, балона по голям, просвета също, проходимостта, тоест си е като на истински среден към голям сув. Кароето е.... По добре октавия Скаут
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Сеат
И на мен не ми харесва Кодиака.
Но на германския пенсионер му харесва и ще си го купи,още повече дизелче.
Но на германския пенсионер му харесва и ще си го купи,още повече дизелче.
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Сеат
bega4kata, По-скоро е между малък към среден сув, да кажем почти среден, Кодиака, а Карока си е малък сув, абе Фабия на стероиди
Ето ти среден СУВ, само 5 метра, а и двигатели има:
"The 2018 Dodge Durango is a rugged yet refined Dodge SUV. Explore the features of this fully capable, mid-sized SUV"
Ето ти среден СУВ, само 5 метра, а и двигатели има:
"The 2018 Dodge Durango is a rugged yet refined Dodge SUV. Explore the features of this fully capable, mid-sized SUV"
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Günter Stg 1
- Sawyer
- Гараж: ///
Сеат
С първото за деня мнение не целях да тръгнат сравнения Атека/Карок срещу Кодиак, а да кажа колко зверски много изостават vRS моделите на Шкода от куприте като двигатели, които се влагат в тях. И най-скандалното - шкодите вече не са изгодни дори като цена. Много странна политика на VAG 
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Сеат
Карока си ползва цялата техника на октавия. Единствено рейката е от Супърб. Нищо общо с фабия няма.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Сеат
skodko, Сравнението Фабия-Карок, беше тип малко сарказъм, нещо както на Туарега му казват Голф на стероиди.
Sawyer,Прав си. Истината е, че Шкода върви назад с тенденциите, Сеат бяха след Шкода, сега са преди, а и ценово вече не е каквото беше преди няколко години. Постепенно Шкода навлиза в ценови сегмент където приоритетите вече стават други и се гледат други неща.
Sawyer,Прав си. Истината е, че Шкода върви назад с тенденциите, Сеат бяха след Шкода, сега са преди, а и ценово вече не е каквото беше преди няколко години. Постепенно Шкода навлиза в ценови сегмент където приоритетите вече стават други и се гледат други неща.
Günter Stg 1
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Сеат
Е...чак Сеат да са пред Шкода ми е малко пресилено. Да, имат някои по-примамливи оферти, но реално погледнато разбивката по модели е в полза на Шкода. Да, Купра има 300 коня, ама въпреки това колко продадени Купри има и колко VRS-ки. Според мен VRS са повече. Е, да топ Супърб/Кодиак е и на топ цена. Ама не е казано, че всеки трябва да кара топ. Относно Атека и Карок - според мен и двата модела не се налагат кой знае колко успешно У НАС. Ама "у нас" не е меродавно
Иначе е вярно, че съм видял повече Сеат Атека отколкото Карок. Кодиак се продава доста по-добре от Карок. Общо взето в София се среща доста често. Но Кодиак още няма конкуренция в лицето на Терако (ли беше?), защото май не се продава у нас.
goAPR
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Сеат
Сеат нямат автомобил като Суперб, нямат и като Кодияк.
Дето се вика и Купра е по малка от Отавия.
Относно Ауди. А 3 и Ок3, в Аудито се чувствам като в много малка кола. Доста е тясно. А отзад е само за деца! Винаги бих предпочел примерно Ок 3 220 срещу а3 220.
А4 срещу Суперб. Там няма база за сравнение относно пространство. Пак бих предпочел Шкодата. И цената и пък къде, къде по надолу при идентични моторизации. Примерно най масовата 20 тди и 20 тси.
Така, че стига нескопосани заключения относно марката.
Дето се вика и Купра е по малка от Отавия.
Относно Ауди. А 3 и Ок3, в Аудито се чувствам като в много малка кола. Доста е тясно. А отзад е само за деца! Винаги бих предпочел примерно Ок 3 220 срещу а3 220.
А4 срещу Суперб. Там няма база за сравнение относно пространство. Пак бих предпочел Шкодата. И цената и пък къде, къде по надолу при идентични моторизации. Примерно най масовата 20 тди и 20 тси.
Така, че стига нескопосани заключения относно марката.
GUNTER SERVICE

- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Сеат
Абе не разбрахте ли, че Сеат винаги е бил и явно ще бъде и занапред "спортния хулиган" на VAG. Относително прости и достъпни автомобили, назобени добре.
Шкода е практичния бранд. Функционалността е на първо място.
ФВ е немския бранд. Той си се продава щото е ФВ, ако ще и да е бавен, грозен, бърз или хубав.
Ауди е премиума...
Порше още по-премиума...
Бентли, Бугати, Ламборгини... извън класфикацията.
Поради горната причина няма Шкода 300 коня и няма Сеат с багажник дето да ме впечатли.
ФВ е немския бранд. Той си се продава щото е ФВ, ако ще и да е бавен, грозен, бърз или хубав.
Ауди е премиума...
Порше още по-премиума...
Поради горната причина няма Шкода 300 коня и няма Сеат с багажник дето да ме впечатли.
Бееееее.....
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Сеат
Добре казано!Цецо75 написа: 30.10.2018, 15:59:42 Абе не разбрахте ли, че Сеат винаги е бил и явно ще бъде и занапред "спортния хулиган" на VAG. Относително прости и достъпни автомобили, назобени добре.
Ауди е премиума...
Порше още по-премиума...
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Сеат
И кое му е толкова добрето? Атека и Терако ще имат багажник не по-малък или пренебрежително по-малък от Карок и Кодияк. Леонът не впечатлява, защото е хеч, а и няма еквивалент на шкодов модел. Ибизата е Фабия. Да не би багажникът на Фабията да впечатлява повече от този на Ибизата?
goAPR
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Сеат
Ибиза комби виждал ли си?
Нещо клас суперб? Като качество и обем ?
Аз бих избрал сеата,защото искам мощност и визия!
Само,че чичовците са повече от келеши,като мен които искат да припилват с 300 коня!
Нещо клас суперб? Като качество и обем ?
Аз бих избрал сеата,защото искам мощност и визия!
Само,че чичовците са повече от келеши,като мен които искат да припилват с 300 коня!
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T