Нов бързак във форума
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- gdadov
- Гараж: Octavia 3FL, 1.8TSI, DSG, 180к.с.
Нов бързак във форума
Това голям звяр ще бъде, чакаме да я видим като дойде и честито!
- veiankov
- Гараж: Superb 2.0 TSI, 272 BHP
- Обратна връзка:
Нов бързак във форума
И аз да се похваля
Поръчах я преди седмица, и се почва чакането:
Супърб Laurin & Klement
Двигател: 2,0 TSI / 200 kW / 272 к.с., 7DSG, 4x4, бензин
Допълнително оборудване :
- 9P9P – Бял – 327 лв.
- 1N7 – Прогресивно управление – 292 лв.
- 9S0 – Дигитално инструментално табло – 784 лв.
- EA9 – Удължение на гаранцията за 5 години, до 150 000 km – 560 лв.
- 9T1 – Подгряване на дюзите на стъкломиячната уредба – 53 лв.
- PF0 – Допълнителна защита за двигателя и предавателната кутия с усилен щит – 224 лв.
- PKV – Челно стъкло с подгряване – 516 лв.
- PKY – Акустични предни странични стъкла със затъмнение на задните странични стъкла – 261
лв.
- PLD – Малък кожен пакет с 3 спицов мултифункционален кожен волан с подгряване,
управляващ радио, GSM и DSG – 417 лв.
- PLG – Front Assist - адаптивен темпомат за скорост до 210 km/h – 628 лв.
- PPA – Асистент при паркиране, сензори за паркиране отпред и отзад – 606 лв.
- VF1 – Хромирани капачки на педалите – 162 лв.
- PNG – Smart Light Assist с мултифункционална камера, Lane Assist и Blind Spot Detect – 196 лв.
- PT5 – Универсална Bluetooth подготовка с WLAN, безжична връзка – 0 лв.
- RAC – Навигационна система AMUNDSEN с цветен тъч-скрийн дисплей, карти за Европа, с USB
вход, слот за SD карта, възможност за свързване на Apple, с Mirror Link и с гласов контрол и
карти на SD носител – 1,088 лв.
- YOY – Care Connect и Infotainment Online с абонамент за 1 год. – 0 лв.
Някой от нещата може би ще съжалявам защо струваха толкова, но знае ли човек
да видим
П.с сменям от ауди а6, 3.0тди 245 коня на Шкода
Слушах много хубави неща. Дано има колеги да споделят впечатление.
Поръчах я преди седмица, и се почва чакането:
Супърб Laurin & Klement
Двигател: 2,0 TSI / 200 kW / 272 к.с., 7DSG, 4x4, бензин
Допълнително оборудване :
- 9P9P – Бял – 327 лв.
- 1N7 – Прогресивно управление – 292 лв.
- 9S0 – Дигитално инструментално табло – 784 лв.
- EA9 – Удължение на гаранцията за 5 години, до 150 000 km – 560 лв.
- 9T1 – Подгряване на дюзите на стъкломиячната уредба – 53 лв.
- PF0 – Допълнителна защита за двигателя и предавателната кутия с усилен щит – 224 лв.
- PKV – Челно стъкло с подгряване – 516 лв.
- PKY – Акустични предни странични стъкла със затъмнение на задните странични стъкла – 261
лв.
- PLD – Малък кожен пакет с 3 спицов мултифункционален кожен волан с подгряване,
управляващ радио, GSM и DSG – 417 лв.
- PLG – Front Assist - адаптивен темпомат за скорост до 210 km/h – 628 лв.
- PPA – Асистент при паркиране, сензори за паркиране отпред и отзад – 606 лв.
- VF1 – Хромирани капачки на педалите – 162 лв.
- PNG – Smart Light Assist с мултифункционална камера, Lane Assist и Blind Spot Detect – 196 лв.
- PT5 – Универсална Bluetooth подготовка с WLAN, безжична връзка – 0 лв.
- RAC – Навигационна система AMUNDSEN с цветен тъч-скрийн дисплей, карти за Европа, с USB
вход, слот за SD карта, възможност за свързване на Apple, с Mirror Link и с гласов контрол и
карти на SD носител – 1,088 лв.
- YOY – Care Connect и Infotainment Online с абонамент за 1 год. – 0 лв.
Някой от нещата може би ще съжалявам защо струваха толкова, но знае ли човек
да видим
П.с сменям от ауди а6, 3.0тди 245 коня на Шкода
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Нов бързак във форума
veiankov,
ехеее бързите Супърби стават все повече
Честито!
Помисли за виртуален педал на багажника
ехеее бързите Супърби стават все повече
Честито!
Помисли за виртуален педал на багажника
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Нов бързак във форума
veiankov, добре дошъл и честито за избора
.
.- veiankov
- Обратна връзка:
Нов бързак във форума
Никога не е могло да ме запали това като екстра, особено според мен ще го има на ключаodo написа: 25.10.2018, 15:05:30 ехеее бързите Супърби стават все повече
Честито!
Помисли за виртуален педал на багажника![]()
- odo
Нов бързак във форума
Ти си знаеш, при мен все шут отваря и затваряveiankov написа: 25.10.2018, 15:21:57 Никога не е могло да ме запали това като екстра, особено според мен ще го има на ключаНагледах се на хора дето си ритат под колите залудо
![]()
Може да са променили софтуера, но преди без виртуалният педал май не можеше да затвориш багажника от ключа.
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Нов бързак във форума
Честито и на двамата!
Бързите Супърби се увеличават,браво на колегите.
Очаквайте по-бързо да дойдат колите.Моя пристигна на 40-ия ден от поръчката.
Само не ви разбирам що се занимавате с този Амундсен,а не Колумбус?
Но това да им е кусура.
Със здраве да си ги карате!
Бързите Супърби се увеличават,браво на колегите.
Но това да им е кусура.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Нов бързак във форума
Аз "педал" нямам, задържаш копчето и затваря багажника, но според мен тука нещо се бърка "екстрата", идеята е да са ти заети ръцете и цък с крак, свободни ли са ти ръцете какво значение има - копче на самата врата или дистанционно.odo написа: 25.10.2018, 15:25:34Ти си знаеш, при мен все шут отваря и затваряveiankov написа: 25.10.2018, 15:21:57 Никога не е могло да ме запали това като екстра, особено според мен ще го има на ключа Нагледах се на хора дето си ритат под колите залудо![]()
Може да са променили софтуера, но преди без виртуалният педал май не можеше да затвориш багажника от ключа.
Колумбус е 2к отгореcoverdale написа: 25.10.2018, 15:56:59 Честито и на двамата!
Бързите Супърби се увеличават,браво на колегите.![]()
Но това да им е кусура.
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Нов бързак във форума
То е ясно,че е по-скъп Колумбуса,ама после да не съжалявате.
Като е гарга-да е рошава!
- Rangel
Нов бързак във форума
При мен беше готова и налична, не съм се чудил - просто имаше Амудсийн, дори не знам каква е разликата (освен по-големия екран), мен примерно много ми харесва че имам врътка за звука, а не е на тъч, но другата в дясно дори не знам кога се ползваcoverdale написа: 25.10.2018, 16:09:03 То е ясно,че е по-скъп Колумбуса,ама после да не съжалявате.
- odo
Нов бързак във форума
Rangel,
много добре знам, как работи педала аз дори и с празни ръце не си отварям по друг начин багажника
А вътре от бутона можеш ли да го затвориш?
Това което съм чел в Бришкода беше, че в началото е можело да се отваря от бутона в купете, от ключа и от самата врата, а се е затваряло само от бутона на багажника. Ако се сложело вирталният педал е можело да се затваря от ключа. А след като пуснаха Кодиака някой беше успял да кодира и от купето да можеш да затваряш багажника.
coverdale,
Ники към днешна дата и аз не бих взел Колумбуса, ако Амудсена и Болерото са с еднакъв размер на екрана и с Болерото мога да поръчам дигиталният дисплей, взимам Болеро и си ползвам car play-я.
много добре знам, как работи педала аз дори и с празни ръце не си отварям по друг начин багажника
Това което съм чел в Бришкода беше, че в началото е можело да се отваря от бутона в купете, от ключа и от самата врата, а се е затваряло само от бутона на багажника. Ако се сложело вирталният педал е можело да се затваря от ключа. А след като пуснаха Кодиака някой беше успял да кодира и от купето да можеш да затваряш багажника.
coverdale,
Ники към днешна дата и аз не бих взел Колумбуса, ако Амудсена и Болерото са с еднакъв размер на екрана и с Болерото мога да поръчам дигиталният дисплей, взимам Болеро и си ползвам car play-я.
- Rangel
Нов бързак във форума
odo написа: 25.10.2018, 16:23:14 Rangel,
много добре знам, как работи педала аз дори и с празни ръце не си отварям по друг начин багажника![]()
А вътре от бутона можеш ли да го затвориш? - нещата седят по следния начин, при заключена кола от копчето на дистанционното можеш да отвориш и затвориш. Ако колата е отключена можеш само да отвориш, а ако си в колата от бутона можеш само да отвориш.
coverdale,
Ники към днешна дата и аз не бих взел Колумбуса, ако Амудсена и Болерото са с еднакъв размер на екрана и с Болерото мога да поръчам дигиталният дисплей, взимам Болеро и си ползвам car play-я. - точно така щях да направя ако бях поръчал Октавията, Болерото е със същия дисплей като Амудсийна.
- veiankov
- Обратна връзка:
Нов бързак във форума
Rangel написа: 25.10.2018, 16:45:02 25.10.2018, 16:23:14
Rangel,
много добре знам, как работи педала аз дори и с пра
Това обсъждах и аз с дилъра. Реално като ползваш карплей (така или иначе слушам музика през спотифай) се обезсмисля малко Колумбъса. Двама различни дилъра ми разказаха как нямало смисъл и не било нещо ЛОЛ отгоре. Иначе доколкото аз разбрах, ако нямаш виртуален педал, от ключа само отваряш, а затваряш с копчето от багажникаodo написа: 25.10.2018, 16:23:14 Rangel,
много добре знам, как работи педала аз дори и с празни ръце не си отварям по друг начин багажника![]()
coverdale,
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Нов бързак във форума
С педал, без педал, от ключа се отваря и затваря.
Обаче отваря дори когато не искаш, в смисъл от 10 метра случайно натиснато докато ти е в джоба дистанционното.
А затваря само, когато си близо и зад колата.
Честито на колегите, само така, топ резачки.
Обаче отваря дори когато не искаш, в смисъл от 10 метра случайно натиснато докато ти е в джоба дистанционното.
А затваря само, когато си близо и зад колата.
Честито на колегите, само така, топ резачки.

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Нов бързак във форума
Честито на двамата с новите топ флагмани.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ