Заличаване на дребни драскотини

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 1999г. до 2007г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023

Мнение от neshtoZabavno »

Здравейте колеги!

Включвам се с друг въпрос...има ли начин за заличаване на дребни драскотини по бронята на колата (предна, задна няма значение). Чувал / виждал съм разни пасти или каквото и да е тяхното наименование, което "пълни" драскотините и така не си личат. Някой ползвал ли е нещо подобно и до каква степен е доволен от тях.

Благодаря предварително!
Изображение

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI
kograman

ŠKODA MASTER

Мнение от kograman »

Зависи колко са дребни. Аз съм ползвал ТОВА за отстраняване на холограми и пайжини от пастиране. Кварца попълва тези "драскотини". Много, много съм доволен от резултата. Ако имаш време я мини ръчно! След това, 24ч на закрито да изкристализира продукта! И няма да си познаеш колата ;)

Това е крайният резултат!
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023

Мнение от neshtoZabavno »

Ми леки ужулвания, които всъщност не са някакви дълбоки, но са една идея по-дълбоки от тези, които са на видеото. И то главно по задната броня, която всъщност мисля,че е някакъв вид пластмаса поне на допир ми е такава.
Изображение

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI
Публикувай отговор

Обратно към “Fabia I”