"Бандитската" Фабиа днес прави точно 1 година, от както я взех от Еуратек. За навъртените вече 17 000 км мога да кажа, че съм много доволен от автомобила. Покри ми всички критерии, които имах като го купувах - да гори малко, да има приличен багажник и да изглежда що-годе добре (за моите разбирания).
Въпреки, че сега като се замисля само баби не съм виждал да се въртят и да цъкат с език около Монте Карлото, докато съм го паркирал и ме няма в колата. Таа със сигурност не страда от липса на внимание
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Последно се сещам за една случка миналата седмица на паркинга на Била. Бутам си количката с покупките към колата и от далече фиксирам мъж и жена (семейство) наобиколили Фабиата, разглеждат, даже жената се пробва да наднича вътре (ама нали съм тъмно фолиран навсякъде и е малко тегаво
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
). Отварям колата и тия се сяпат, правят крачка назад и започват да ми се извиняват. Аз им казвам споко бе, ако искате разгледайте я и вътре сега като е отключена ахаххаха
Въпреки 17ките вози стегнатно, но със сигурност не е некомфортно. За сега няма паразитни шумове и скърцане от пласмасите и като цяло вътре в купето е, така както беше на 1км... Нямам износвания на скоростен лост или волан.
Като минус може да се каже това, че с тия "спортните" седалки отзад става малко тясна за 2-ма възрастни, ако се пътува на по-дълго разстояние (над 200 км). Също така резервоара ми се искаше да е поне 50л. Аааа и колонките отзад във вратите можеше да свирят и по-добре (по-качествени да бяха сложили).