Проблем с дистанционно Ок2

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
SeVo

Škoda Фен²

Гараж: Octavia II 1.9tdi
Sandero II FL stepway 0.9tce

Проблем с дистанционно Ок2

Мнение от SeVo »

Проблемът е решен!
Оказа се, че правилно съм си сменил бутончето на дистанционното, батериийката (за всеки случай), презапоил повечето елементи и т.н., но...
След като е постояло без батерия по-дълго време, "нещо" се е случило и вече не си комуникират с колата.
Аз се опитах да го обучавам по начин, показан на много места в нет-а , а именно: работещият ключ на контакт, с другия се заключва колата, натиска се копче и воала! Да, ама НЕ! :)
Занесох го на алармаджии, за да го видят работи ли. Работи си. След като я закачихме на VAG-COM-a, се оказа, че колата си е забранила единия ключ...
Последва ново обучаване на двата и хоп: вече съм си с два! :)

Съвет: сменяйте си по-набързо батерийките, за да не се налага да си преобучавате ключовете (не че е сложно, ама...).
[smilie=beach.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”