Разходете се до дилърите на Нисан, X-Trail и Qashqai предлагат системата, която чрез селектор Ви позволява да избирате между 2WD и 4WD, според естеството на терена и обстановката около Вас.Германеца написа: 31.07.2018, 21:08:04 На мен ми трябва 4х4 само за зимата, не съм ловец или рибар, къщата ми е на 25 км. от Варна, на платото над Аксаково, където си е е.ало м.мата зимата. И понеже ще се прибирам вече в БГ искам нещо, дето лятото да кара само на предно...
Х-Трайла е страхотен !Вероломния Кръчмар написа: 01.08.2018, 02:42:23Разходете се до дилърите на Нисан, X-Trail и Qashqai предлагат системата, която чрез селектор Ви позволява да избирате между 2WD и 4WD, според естеството на терена и обстановката около Вас.Германеца написа: 31.07.2018, 21:08:04 На мен ми трябва 4х4 само за зимата, не съм ловец или рибар, къщата ми е на 25 км. от Варна, на платото над Аксаково, където си е е.ало м.мата зимата. И понеже ще се прибирам вече в БГ искам нещо, дето лятото да кара само на предно...
Извинявам се за отклонението от темата.
Поздрави.
Ще ми обясниш ли, моля. Какво означава, че е на халдекс. Поздрави!skodko написа: 01.08.2018, 07:55:25 Как твърдо 4х4 бе? На халдекс са и двете, точно каквато искаш е системата.
Означава,че не е постоянно зацепено 4х4,задния мост се активира само при пробоксуване на предния.