Спортни филтри Pipercross
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Благодаря вече е поставен.
Колата тръгна по плавно в ниските обороти преди да развърти турбото.
Но най-добре се усеща разликата след 3500 където преди леко започваше да тъпчи особенно след 4000 оборота сега до 4500 развърта по-бързо.
Но най-добре се усеща разликата след 3500 където преди леко започваше да тъпчи особенно след 4000 оборота сега до 4500 развърта по-бързо.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
-
george
- Гараж: О1 1.9 TDI-PD
Едно уточнение - ти си с ремап, нали?dimitrovdimi написа:Благодаря вече е поставен.
- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
- nikozo
- Гараж: Skoda Fabia I Combi 1.4TDi 75PS TST-racing 110PS
Skoda Superb I 1.8T 150PS TST-racing 200+PS - Обратна връзка:
- VALDO
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
- micyri
- Гараж: пенсионирана бегачка Škoda Octavia 1.8 20V AGN 125 PS
Škoda Octavia Combi 2.0 TDI DSG 140 PS - Обратна връзка:
Ися ,ти не каза само колата как се представи с тоя филтър.
Честно да ви кажа не вярвам на такива филтри да променят нито вървежа,а от там и логично разхода.Подкрепям изцяло коментара на Маджо.
Честно да ви кажа не вярвам на такива филтри да променят нито вървежа,а от там и логично разхода.Подкрепям изцяло коментара на Маджо.
- micyri
Е то утре мина ,кво да не закъсахте при изпитанията? 
- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Филтрите са на място чакаме отзиви.
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Такааа...големи благодарности на Митко и Ники за филтъра - поръчаха ми го и ми го пратиха към Русе
Значи да кажа аз какво забелязах. Снощи монтирах филтъра - но понеже в Русе валеше доста - и беше шумно не изкарах колата. Само я запалих на място - усетих малко по-различен шум при форсиране на място - някак повече свистеше турбото - чувах си го много ясно. Тази сутрин тръгнах към работа - не знам внушавам ли си или наистина е така - но колата много по-леко изтегля на ниските обороти, звука в двужение като че ли е една идея по-отчетлив - някак по ми харесва - не мога да опиша точно каква е разликата, но ми харесва
Усещам колата да върви някак по-леко - има като че ли повече мощност - не знам...субективно е но това са моите впечатления. Даже тази сутрин си мислех докато карах, как едно време като чуех за такива филтри и винаги съм гледал скептично на такива изказвания, как видиш ли колата върви по-добре.
Благодаря още веднъж момчета
Значи да кажа аз какво забелязах. Снощи монтирах филтъра - но понеже в Русе валеше доста - и беше шумно не изкарах колата. Само я запалих на място - усетих малко по-различен шум при форсиране на място - някак повече свистеше турбото - чувах си го много ясно. Тази сутрин тръгнах към работа - не знам внушавам ли си или наистина е така - но колата много по-леко изтегля на ниските обороти, звука в двужение като че ли е една идея по-отчетлив - някак по ми харесва - не мога да опиша точно каква е разликата, но ми харесва
Усещам колата да върви някак по-леко - има като че ли повече мощност - не знам...субективно е но това са моите впечатления. Даже тази сутрин си мислех докато карах, как едно време като чуех за такива филтри и винаги съм гледал скептично на такива изказвания, как видиш ли колата върви по-добре.
Благодаря още веднъж момчета
- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Пробвай и във високите след 3500 при мен там най се усеща. Радвам се че си доволен.
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Абе аз като Ви разправям,че в ниските мноооооооого се освежават колите............
То и във високите и средните има разлика,но се усеща отчетливо само ако колата бяга много по принцип и е Червена.............
При собствениците на Перални няма как да има разлика![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
То и във високите и средните има разлика,но се усеща отчетливо само ако колата бяга много по принцип и е Червена.............
При собствениците на Перални няма как да има разлика
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- VALDO
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Така и аз да кажа две приказки!
И аз първо да благодаря на dimitrovdimi и nikozo за филтъра! Ще благодаря и на този,който ми помогна сутринта да го монтирам!
Първото,което забелязах е, че на празен ход колата се форсира до 3800об.,преди беше до 3000об. В звука има малка промяна! В ниските наистина тръгва по-леко и смело! При зададена скорост на темпомат се чува някакъв високочестотен звук,който сигурно е от турбината, но и тук е мокро и ще го видя това нещо и на сухо. Остана да тествам на тестовата отсечка за разхода. При първо измерване е почти еднакъв с хартиения филтър!
И аз първо да благодаря на dimitrovdimi и nikozo за филтъра! Ще благодаря и на този,който ми помогна сутринта да го монтирам!
Първото,което забелязах е, че на празен ход колата се форсира до 3800об.,преди беше до 3000об. В звука има малка промяна! В ниските наистина тръгва по-леко и смело! При зададена скорост на темпомат се чува някакъв високочестотен звук,който сигурно е от турбината, но и тук е мокро и ще го видя това нещо и на сухо. Остана да тествам на тестовата отсечка за разхода. При първо измерване е почти еднакъв с хартиения филтър!
- micyri
доц.Копринков ,нещо да каже?
п.п ...ей внушавате си!
п.п ...ей внушавате си!
- VALDO
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)