Kodiaq RS
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Kodiaq RS
Супер красиви са.
И алкантарата по вратите, много радва!
И алкантарата по вратите, много радва!
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Kodiaq RS
Аха точно там смятам да си намятам сакотоigeorgiev82 написа: 27.09.2018, 20:13:01 Мнооого са "крещащи" и изпъкнали тези подглавници.Не ми харесват.Приличат ми на закачалка за дрехи![]()
Направо кърти Кодиака.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Kodiaq RS
Съгласен!TDI-RS написа: 27.09.2018, 21:08:15 Единственото, което мен не ме радва е, че корите на задните врати са твърди ( като на октавията ). И това нямало да се промени дори и при RS модела, което е малко средняшко по дух.
GUNTER SERVICE

- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- TSI-LK
- Гараж: TDI
Kodiaq RS
Тази опция ми е ясна.
Обаче да изкешаш едни 75 - 80 бона и да тичам някой да ми претапицира корите на вратите - опааа, грешка...
Това е отличаващ се екземпляр, трябва да са му "по" нещата от на нормалния модел
Обаче да изкешаш едни 75 - 80 бона и да тичам някой да ми претапицира корите на вратите - опааа, грешка...
Това е отличаващ се екземпляр, трябва да са му "по" нещата от на нормалния модел
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Kodiaq RS
Я пак? Защо?
Като искаш всичко да е меко, има други производители.
Отличаващ? Защото е ВРС ли?
Предистория с факти:
Като изключим Октавия 3, при която НАЙ-НАКРАЯ се сафиросаха и и сложиха най-високо оборудване (до ЛК), ако разгледаш "историята" на РС моделите, ще видиш, че всички преди Октавия 3, бяха в "пакет" Амбиенте, тоест, дори 2 нива под ЛК.
Октавия 2 / Фабия 2- нямаше темомат, макси дот, ЗАДНИ ЕЛ. стъкла и се доплащаше всичко това. Фабия и Октавия 1- нямат Макси Дот, нямаше фабията темпомат, Октавията не помня. Нямаха и задни ел.стъкла. Салоните им са СЪЩИТЕ, само тапицерията е друга, както е и на Октавия 3 между другото.
Имаш един двигател, фарове и брони и тук там хромче и кожичка.
Вече с Октавия 3 промениха това, но не може да се очаква за 50к да караш премиум модел.
След като си педант и ти прави впечатление, кое колко е твърдно и всичко се гледа под лупа има 2 варианта.
Или Кодиак не е за теб , или е обратното и няма да имаш проблем да си претапицираш задните кори.(това не е насочено към теб)
Мое мнение!
Аз се возя отпред, задните врати не ги гледам и не ги ползвам! Нямам проблем с това!![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Предистория с факти:
Като изключим Октавия 3, при която НАЙ-НАКРАЯ се сафиросаха и и сложиха най-високо оборудване (до ЛК), ако разгледаш "историята" на РС моделите, ще видиш, че всички преди Октавия 3, бяха в "пакет" Амбиенте, тоест, дори 2 нива под ЛК.
Октавия 2 / Фабия 2- нямаше темомат, макси дот, ЗАДНИ ЕЛ. стъкла и се доплащаше всичко това. Фабия и Октавия 1- нямат Макси Дот, нямаше фабията темпомат, Октавията не помня. Нямаха и задни ел.стъкла. Салоните им са СЪЩИТЕ, само тапицерията е друга, както е и на Октавия 3 между другото.
Вече с Октавия 3 промениха това, но не може да се очаква за 50к да караш премиум модел.
След като си педант и ти прави впечатление, кое колко е твърдно и всичко се гледа под лупа има 2 варианта.
Или Кодиак не е за теб , или е обратното и няма да имаш проблем да си претапицираш задните кори.(това не е насочено към теб)
Мое мнение!
Аз се возя отпред, задните врати не ги гледам и не ги ползвам! Нямам проблем с това!
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)

-
kograman
Kodiaq RS
Това е така, но след едни 2000км като започнат да поскъцват досадно.... Развалят кефа от цялостната визия/впечатление.BlackPearl написа: 28.09.2018, 00:43:19 Я пак? Защо?
Предистория с факти:
Мое мнение!
Аз се возя отпред, задните врати не ги гледам и не ги ползвам! Нямам проблем с това!![]()
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
-
kograman
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Kodiaq RS
Като ги карате като каруци, ще скърцат.
Моите Шкоди НИКОГА не са скърцали.
А има много премиуми в които съм се возил и карал най вече, коото скърцат и пукат![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Това че са твърди вратите отзад в горната част не е критерий, че ще се разскъцат.
Но за 80 бона мпс, можеше да не се циганят.
Моите Шкоди НИКОГА не са скърцали.
А има много премиуми в които съм се возил и карал най вече, коото скърцат и пукат
Това че са твърди вратите отзад в горната част не е критерий, че ще се разскъцат.
Но за 80 бона мпс, можеше да не се циганят.
GUNTER SERVICE

- odo
- Гараж: Х3 М40i
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T