Здравейте момчета, след много размисли и страсти искам да подсиля още малко моята помпа-дюза до около 200-210к.с на двигателя без да я напъвам на абсолютен максимум искам да е безопасна за каране защото пътувам с нея и най вече да не стане някаква ламя. Въпроса е да тръгва максимално рано и на имам тяга до около 4000 оборота, в момента е със 1749вб, знам че с хибрида 1752вб става перфектно, но просто нито една фирма тук неможе да ми предложи да си закупя такова турбо, трябва да изпращам моето и да чакам(не се знае колко време) и оставам без кола минимум седмица а това не ме устройва.
Попадна ми едно ГТ2056 от мерцедес ЦДИ 320 и като го гледам изхода на студената част му идва на същото място дали ще мога да го сложа на моя чепел че бая голямо ми се вижда и дали ще мога да го завъртя изобщо, някой слагал ли е такова? Знам човек от тука с Бора AJM и е точно с такова турбо а пък е с по малки дюзи от моите. ..?
Интересува ме как ще спулва и дали може адаптера на оригиналното ВБ да се премахне и да се монтира маркуча директно?
Другото което забелязвам е че е със електронен актуатор. Там как се процедира?
Всякакви мнения ще са от полза.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)