Smart Link, Android Auto, Mirror Link, Apple Car
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- yep4u
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8TSI DSG 4x4
Не съм очарован от Waze, честно казано - вярно първа версия, ама все пак имаха известно време да я тестват. Доста насича на екрана и на няколко пъти дори спря навигацията, която бях пуснал за тест. Връзката със Спотифай също е изчезнала... Ще изчакам още малко стабилизации, но засега ще продължавам да си гледам телефона.
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Пробвах го тази сутрин Waze - работи. Уикенда тествах малко повече мапса на гугъл. Ако не задам маршрут а само го пусна да ме следи по картата - ако има кръстовище или няколко улици една до друга - много странно стрелката си тръгва по някоя от улиците - и след 2-3 секунди чак се връща на правилната улица. Ако задам адрес обаче - си кара коректно.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
А дано,ама надали
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Нали знаете, че тази "сцена" ябълката я е измислила
- dulo
- Гараж: Superb 2,0 TDI 170hp 4x4 6DSG Edition 01 2015; Superb 2,0 TDI 190hp 4x4 7DSG Edition 01 2018
Аз харесвам много Here WeGo. Особено за офлайн в Сърбия. Някой да я е пробвал през Apple Car?
- odo
- Гараж: Х3 М40i
И Sygic-а излезе https://www.iclarified.com/67855/sygic- ... ay-support. Само че са кучета, не си ъпдейтнаха апп-а, а пуснаха нов. Въпреки, че имам платен акаунт и ми позволява да се логна в новият апп ми иска 160 за карти които вече имам ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- redalex
- Гараж: i3
Подозирам, че е бъг това и няма да платиш, ако вече си го плашал!
- odo
Уви не е.
Както и да е когато тръгна да сменям Супърба ще го мисля, 150 за сиджък или 3к за Колумбус![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Както и да е когато тръгна да сменям Супърба ще го мисля, 150 за сиджък или 3к за Колумбус
-
vrminev
Въпросче за mirror link и bluetooth app
Колеги имам октавия 3 2014г .Не съм твърде в час .За това разпитвам .Значи имам стандартно болеро с GPS . Кънеквам с го телефона за да ползвам хендсфрито, но явно ми трябва приложение с което да си плейвам музика с блутута онлайн от телефона .Песните на флашката ми писнаха.Препоръчайте приложение читаво.Един познат ми каза едно приложение ама било орязана версия.
И другия ми въпрос има ли смисъл от тоя MIRROR LINK. Четох ако съм разбрал вярно, че ако го няма инсталирано предварително трябва да да си платя за някъв модул 400 лв за да работи.Да но като гледам къв е скопен
дисплея има ли смисъл от тоя MIRROR LINK.Колата си има GPS и хедсфри!!! Какво ще спечеля с Mirror link. И последен въпрос .Някой има ли идея за ъпдейта на картата на GPS .Има ли опции за ъпддейт .На Бойко достроените магистрали и булеварди няма ще се забубим някой ден ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
И другия ми въпрос има ли смисъл от тоя MIRROR LINK. Четох ако съм разбрал вярно, че ако го няма инсталирано предварително трябва да да си платя за някъв модул 400 лв за да работи.Да но като гледам къв е скопен
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Няма Болеро с навигация.
Освен , ако не си слагал допълнителен модул.
Навигация има: Амундсен и Колумбус.
Карти има в Update Portal на Шкода.
Освен , ако не си слагал допълнителен модул.
Навигация има: Амундсен и Колумбус.
Карти има в Update Portal на Шкода.

-
vrminev
Значи не е болеро
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- odo
Сваляш си един Spotify и слушаш какво ти е на сърце 
- odo
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Нещо ново ли има?
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)