Спортни филтри Pipercross
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Здравейте съдействам за доставка на спортни филтри Pipercross.
Цена на филтъра 60-65лв. в зависимост от модела на колата.
Спрей за омазняване 16лв.
Спрей за почистване и омазняване 29лв.
Спрея за почистване не може да се поръчва отделно за това има алтернатива на KN 355ml. 21лв.
За поръчки на лично съобщение. Моля пишете модел и модификация на колата. Година на производство. Двигател бензин, дизел, кубатура и к.с.
Има филтри за всички марки коли. Ако има желаещи ще проверим за цена.
Цена на филтъра 60-65лв. в зависимост от модела на колата.
Спрей за омазняване 16лв.
Спрей за почистване и омазняване 29лв.
Спрея за почистване не може да се поръчва отделно за това има алтернатива на KN 355ml. 21лв.
За поръчки на лично съобщение. Моля пишете модел и модификация на колата. Година на производство. Двигател бензин, дизел, кубатура и к.с.
Има филтри за всички марки коли. Ако има желаещи ще проверим за цена.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от Архимандрит Дионисий на 18.11.2015, 17:13:52, променено общо 1 път.
- nikozo
- Гараж: Skoda Fabia I Combi 1.4TDi 75PS TST-racing 110PS
Skoda Superb I 1.8T 150PS TST-racing 200+PS - Обратна връзка:
Това е филтър за Superb 1 довечера ще си го монтирам и ако не се изнервя защото се разглобява половината кола за да се смени ще ви кача снимки ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Не нервен ! Не нервен ! 
п п Тоз филтър като се почисти, колко пъти се ползва? И на колко време се пръска за омазняване.
п п Тоз филтър като се почисти, колко пъти се ползва? И на колко време се пръска за омазняване.
- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Според производителя е вечен. Само се мие с хладка вода. Ще видим като ги сложим дали ще се забележи разлика. По чуждите форуми пише, че се усеща голяма разлика при коли с турбо което се усещало на по ниски обороти. А също така и икономия на гориво от повечето въздух 30% който дава този филтър според производителя.
За сега не мислим да ги омазняваме. А да ги караме така.Сами и той каза, че няма смисъл да се омазнява.
Ще пиша дали е така чакам моя утре.
За сега не мислим да ги омазняваме. А да ги караме така.Сами и той каза, че няма смисъл да се омазнява.
Ще пиша дали е така чакам моя утре.
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Той не се ли омазнява за да спира частиците прах. Ако не се омазни ще ги спира ли изобщо, щото е рехав. И ако се омазни действието му не е ли кратко и след това да трябва пак да се мие. Баси , колко въпроси ви исипах. 
- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Ами никак не е рехав те са 3-4 вида материи. Никъде не пише, че е задължително да се омазнява. Доста е фин за да мине нещо през него. По скоро ако се омазни ще трябва да се мие с препарата за миене. А без омазняване само с вода. Сами е изчистил кутията преди да го сложи и иска да провери дали без омазняване ще има следи от прах. По се притесняваме от това омазняване да не се омазнява турбо пътищата.
- nikozo
Има един стикер в комплекта на който пише , че е препоръчително да се почиства с коплект С9000 спрей за чистене и змазване. Принципно турбо пътищата винаги имат лек маслен филм заради картерните газови който навлизат на някой след дебитомера . По скоро ако ще има следи от маслото ще е преди дебитомера или в кутията на филтъра.
- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Видео как се почиства и омаслява.
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Тоя на клипчето с един и същ спрей и чисти и омазнява.
Ние имаме С9000 мисля. 5.1 Лири беше бройката.
Този С9000 не е ли само за миене?????????????
Не ми е в момента подръка.
Ние имаме С9000 мисля. 5.1 Лири беше бройката.
Този С9000 не е ли само за миене?????????????
Не ми е в момента подръка.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
В комплекта са два.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Да изкажа и аз ЛИЧНО мнение, като човек каращ 3-4 години с такъв филтър на Фабията.PVV написа:Той не се ли омазнява за да спира частиците прах. Ако не се омазни ще ги спира ли изобщо, щото е рехав. И ако се омазни действието му не е ли кратко и след това да трябва пак да се мие. Баси , колко въпроси ви исипах.
1- филтъртът го слагам , както идва в кутията (от плика). Не съм го омазнявал никога.
2- той си има поне 3 различни гъби, които може би спират на 95% (мое мнение)
3- аз ги карам около 40-50хилк и ги сменям. Купувах си нов, понеже цената за Фабията с доставката беше около 84-100лева.
4- Преди съм карал с конусен K&N Apollo
http://bgcarshop.com/images/57A-6040.jpg
Този филтър съм го омазнявал. Омазнява се само от едната страна (разбира се), защото има вероятност тази "мазна пара" да замаца дебитомера, ако се омазни прекомерно.
Иначе, когато се омазни, нормално е .....с нашите пътища, да трябва да се чисти по често, че става направо като клей.
5- аз лично чистех пайпъркроса с компресора за въздух и нищо повече.
П.С: Днес слагах Р600 и пише, че е омазнен заводски. След чистенето му , ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ ОМАЗНЯВА, за да може да обира тънките и финни частици, за да не преминат през него и да стигнат до турбината.
Това е от мен.
Между нормален филтър, Аполло на КН ( дето сега струва сигурно 500лв) и пайпъркроса, съм най доволен от последния. Разлика между него и КНа, няма почти никаква, ама е 4 пъти по-евтин и лесен за употреба!
Поздрави!

- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
dimitrovdimi написа: А също така и икономия на гориво от повечето въздух 30% който дава този филтър според производителя.
Значи според логиката на производителя, ако карам без филтър, ще имам невероятна икономия...
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Аз съм забелязал разлика в разхода с нов и стар хартиен филтър. Така, че и тука би трябвало да има.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
masterOne написа:
Значи според логиката на производителя, ако карам без филтър, ще имам невероятна икономия...

- nikozo
Dimitrovdimi заповядай
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.