Шефе, конете нямат грам отношение към "вредните емисии".skauta написа: 04.09.2018, 18:59:42 Тука гледам, че много еколози у форума, ама ми прави впечатление, че точно тези еколози карат коли с по 300 коня и нагоре, ама извинявам се, обаче някак точно вие да ми се изтъквате за екология, това ми звучи доста популистко и не на място. Държите много на въздуха, който дишат децата ви, точно тези филтри няма да ви решат проблема според мен, тая работа може да се реши кардинално, примерно, ако слезете от колите и не шофирате, живеете извън големия град, гледате си животинки, чрез тях ще използвате и екологичен превоз, ядете екологична храна, дишате си чистия въздух и всичко е ок. Има доста такива случаи и то в България и направо се чудя що не го направите и вие, какво ви пречи?![]()
А, ако на теб ти е готино да живеещ в мръсна кочина, тогава можеш да се изразяваш с "държите на въздуха" и "децата ви"... щото ако не се сещаш сме в една лодка и когато аз, ти и всички цапаме, потърпевши са всички, а не само моите деца или аз. Когато ти и съседа цапате, потърпевши пак са всички, дори и тези, които не цапат.
Иначе на мен конкретно ми пречат ганьовци, които си правят модификации на колите, които не са законни, не са предвидени от производителите и серат на пейзажа наоколо... лошото е, че явно за теб и нЕкои други хора, това е ок....
И това, че живеем в град не значи, че трябва да е мръсно и гадно... Сигурен съм, че и в гората да живееш, пак можеш да си направиш кочина - примери бол.