п.п. скоро карах А45 АМГ - сред хот хечовете то е безспорният ми фаворит
Honda
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Honda
Интересни впечатления! Евала, че споделяш! ЗА МЕН Меганът не ускорява (ДОСТАТЪЧНО) добре като за хот хеч, а 300-коньовото Трофи у нас най-вероятно нямало да се продава, по информация на дилъра. Аз не бих дал 60 000лв (за автомат), за да си купя най-бавния, макар и най-красив, хот хеч. Виж, Хондата е интересно животно! Определено е добър вариант, но за тези пари се взима Купра 4х4, че и с перформанс пакета.
Но цената не е за Шкода форум ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
goAPR
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
-
Sec8200
- Гараж: под наем
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Honda
Я кажете, класирания 5 поредни години за SUV на годината в разни списания Honda CR-V заслужава ли си за около 64 хил. лв.?
Конкретно ей това видях и породи въпроса ми: https://www.bultraco-sofia.bg/avtomobil ... -premium-3
Конкретно ей това видях и породи въпроса ми: https://www.bultraco-sofia.bg/avtomobil ... -premium-3
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Honda
nrayanov, че е надежден надежден е. Но този шлеп с 1.6 мотор не бих го взел. Отделно Бултрако са скандални...двама с нови коли им объркват я цвят, я екстри. Единият даже му замениха HRV със CRV да компенсират 9 месеца 'забавяне' за сертификация.
Честно казано отзад е отвратителен.
Виж новата RAV4. Страхотно красива е и вероятно не много по скъпа (даже си мисля,че нова за 66 ще може)
https://www.netcarshow.com/toyota/2019-rav4/
Честно казано отзад е отвратителен.
Виж новата RAV4. Страхотно красива е и вероятно не много по скъпа (даже си мисля,че нова за 66 ще може)
https://www.netcarshow.com/toyota/2019-rav4/
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Honda
CR-V от тази генерация е най меко возещия SUV от всичко на пазара.
Тъй като и аз се озъртах зимата за ново возило ,карах такъв с този мотор и 9степенен автомат. Колата вози просто перфектно. Моторетката обаче идва леко слабичка за това купе. Аз карах зимата само с жена ми вътре и не бях впечатлен. Представих си лятото с бая багаж децата и климатик как ще се държи и се отказах.
Лично за мен направих своя избор със FL на KIA SPORTAGE бензин 1.6 177кс. автомат. След ТО за 52300лв.
Успех в търсенето.
Тъй като и аз се озъртах зимата за ново возило ,карах такъв с този мотор и 9степенен автомат. Колата вози просто перфектно. Моторетката обаче идва леко слабичка за това купе. Аз карах зимата само с жена ми вътре и не бях впечатлен. Представих си лятото с бая багаж децата и климатик как ще се държи и се отказах.
Лично за мен направих своя избор със FL на KIA SPORTAGE бензин 1.6 177кс. автомат. След ТО за 52300лв.
Успех в търсенето.
- nrayanov
Honda
Предпочитам Супърб или Октавия Скаут за тези пари, ама няколко човека ми дуднеха да проверя CR-V-итата. 
-
Vil163
- Гараж: Renault Gtand Scenic 2.0 T
Peugeot 308 SW HDI
Kia Sorento 2020 2.2 GT Line
Honda
От Спортиджа впечатления може да кажа и аз след около 350 км шофиране на кола на приятел.
Моторът е супер, аз лично очаквах доста по-лошо представяне от 1.6 бензин. Тегли много добре, автоматът е супер, вози приемливо, оборудването с панорамния покрив е прекрасно, много добро пътно поведение.
Но....
Това е градско СУВче, мястото вътре малко, много е тясно.Абсолютно не е семейна кола. За мен обемът и ергономичността на салона са половината комфорт. Предните седалки са удобни, но ако трябва да се възползвам максимолно от комфорта им, задните седалки стават неизползваеми. Визията и дизайна на колата са невероятни.
Перфектна е за града, най-вече за жена.
При мен даде разход под 7.5 извънградско и под 9 градско в София.
Моторът е супер, аз лично очаквах доста по-лошо представяне от 1.6 бензин. Тегли много добре, автоматът е супер, вози приемливо, оборудването с панорамния покрив е прекрасно, много добро пътно поведение.
Но....
Това е градско СУВче, мястото вътре малко, много е тясно.Абсолютно не е семейна кола. За мен обемът и ергономичността на салона са половината комфорт. Предните седалки са удобни, но ако трябва да се възползвам максимолно от комфорта им, задните седалки стават неизползваеми. Визията и дизайна на колата са невероятни.
Перфектна е за града, най-вече за жена.
При мен даде разход под 7.5 извънградско и под 9 градско в София.
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Honda
[quote=Sec8200 post_id=123874 time=1552752866 user_id=602]
bobo80, Sportage е супер!
Искам снимки и впечатления от двигателя
[/quote
Чакам го да пристигне началото на юни.
Ще пиша като го яхна. ]
bobo80, Sportage е супер!
Искам снимки и впечатления от двигателя
[/quote
Чакам го да пристигне началото на юни.
Ще пиша като го яхна. ]
- nrayanov
Honda
Тези Sportage-и си ги преместете в темата за производителя, щото не са на Honda ![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T