Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
7.5Jх18 ET 51
Ще има ли проблем ако се сложат на Октавия 2009 фейс 2000 tdi 140 кс?
Ще опират ли заради голямото ЕТ?
Бръмбарите ми главата се разбунтуваха
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
А къде гледате кои джанти са съвместими със съответния модел кола? Аз искам да си взема още един комплект за зимните, но не съм сигурен какви трябва да търся.
Ами гледаш заводския размер - диаметър, ширина, офсет. Тия параметри търпят леки вариации, има калкулатори в нета, които ще ти сметнат горе долу разликите...
Междуболтовото нямаш право на грешка, централния отвор се напасва с втулки ако се налага.
Естествено ако всичко е точно по-спецификация, издънките са най-малко.