Анкета и отзиви: Интернационална среща Стара загора - х-л Марици
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Приятели, много се радвам, че сте си прекарали прекрасно - не, че съм се съмнявал де. Много съжаляваме, че със семейството не успяхме да присъстваме, даже малкия плака и в петък и в неделя, че не е могъл да поиграе футбол с Искрен, Моркова, Валдо и Маджо ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Не се притеснявай Бобец за времето. Ние доволно си полющихме семки и поприказвахме още малко. Между другото за толкова много коли и хора мисля, че доста бързо се справихте.Важното е ,че панорамите са страхотни и от половин час си ги връткам наляво-надясно. 

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
ГОЛЯМА ЧЕРНА ТОЧКА имаш!lubomirov1985 написа:Приятели, много се радвам, че сте си прекарали прекрасно - не, че съм се съмнявал де. Много съжаляваме, че със семейството не успяхме да присъстваме, даже малкия плака и в петък и в неделя, че не е могъл да поиграе футбол с Искрен, Моркова, Валдо и Маджо
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Ники и ние и вие изпуснахме много, като не успяхме да се видим. Живи и здрави на следващата среща, ще компенсирамеlubomirov1985 написа:Приятели, много се радвам, че сте си прекарали прекрасно - не, че съм се съмнявал де....
Бобец, на следващото мероприятие, ти като главен фотограф, ще кажеш как и кога трябва да се правят снимките и ще го организираме по-точно. Въпреки горните неща дето казваш, аз виждам страхотни снимки! Справил си се повече от перфектно.

Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Аве всичко е 6 ве.Много се вживявате.По свободно да я караме,без нерви е по-добре.
Добре че Искрен ме послуша за светлината и времето на снимките.....
Аз съм горд,че съм част от това общество изградено от само готини хора.
Абе как нямаше нито един каун или глупак.....от толкова народ.Всички бяха много готини хора,положително заредени и усмихнати с добро настроение.Имаше голяма търпимост,защото наистина на толкова много хора ,няма как на всички всичко да им допадне.Замислете се над това!!!!Говоря за храна,хотел,организация,музика и т.н.
Просто ми е супер приятно с вас приятели.
Добре че Искрен ме послуша за светлината и времето на снимките.....
Аз съм горд,че съм част от това общество изградено от само готини хора.
Абе как нямаше нито един каун или глупак.....от толкова народ.Всички бяха много готини хора,положително заредени и усмихнати с добро настроение.Имаше голяма търпимост,защото наистина на толкова много хора ,няма как на всички всичко да им допадне.Замислете се над това!!!!Говоря за храна,хотел,организация,музика и т.н.
Просто ми е супер приятно с вас приятели.
GUNTER SERVICE

-
vanko8811
Евала за организацията.Беше уникално преживяване .

- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Да драсна и аз някой ред.
Браво на Искрен и хората около него за сътворяването на тази прекрасна среща. Да продължават все така напред, ние ще помагаме с каквото можем.
Прибрах се от срещата зареден с много емоции и спомени.
Благодаря на всички колеги за миговете изживяни заедно на срещата. И с нетърпение чакам следващата среща.
Браво на Искрен и хората около него за сътворяването на тази прекрасна среща. Да продължават все така напред, ние ще помагаме с каквото можем.
Прибрах се от срещата зареден с много емоции и спомени.
Благодаря на всички колеги за миговете изживяни заедно на срещата. И с нетърпение чакам следващата среща.
- lent
- Гараж: Skoda Felicia GLXi combi 1.3MPI/LPG 50kW 1997 - нископрелитащия бял самолет
Да се включа и аз...много силна и приятна среща,видях се и си поприказвах с доста хора.За ресторанта - всичко беше добре,само имаше лека изненада с липсата на гарнитура на основното ястие,както спомена рапана по-горе,но това са незначителни подробности.Организацията беше на ниво,поздрави за което на Искрен и Лилия
От гледна точка на посещаемост постигнахме много добри резултати - много коли,голяма част от тях нови и актуални модели.Забеляза се липсата на по-старите вече возила,като например тези от епохата на марката преди VW...но все пак с една 120-ка и една фелиция отсрамихме положението.Румънците - готини хора,харесаха 120-ката,снимаха я с табела "SKODATOYS" и т.н.Като си тръгваха в неделя наобяд,едното момче я посочи и каза "this is skoda".Съжалявам,че заралии бяхме ограничена бройка,а се очакваше да сме два пъти повече.Също така се чуваствам малко виновен,че не успях да помогна в организащията на това събитие,но какво да се прави...
От гледна точка на посещаемост постигнахме много добри резултати - много коли,голяма част от тях нови и актуални модели.Забеляза се липсата на по-старите вече возила,като например тези от епохата на марката преди VW...но все пак с една 120-ка и една фелиция отсрамихме положението.Румънците - готини хора,харесаха 120-ката,снимаха я с табела "SKODATOYS" и т.н.Като си тръгваха в неделя наобяд,едното момче я посочи и каза "this is skoda".Съжалявам,че заралии бяхме ограничена бройка,а се очакваше да сме два пъти повече.Също така се чуваствам малко виновен,че не успях да помогна в организащията на това събитие,но какво да се прави...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- lent
- Гараж: Skoda Felicia GLXi combi 1.3MPI/LPG 50kW 1997 - нископрелитащия бял самолет
Колеги и приятели,с радост искам да ви съобщя,че Интернационалната среща на Шкода форум вече е отразена и в местния сайт за всичко,свързано със Стара Загора,а именно - zarata.org,благодарение на един запален заралийски шкода фен - Живко,който присъства в петък вечерта и взе интервю от Искрен.Ето линк към статията - http://www.zarata.org/archives/62495
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Добра е статията. Има леки неточности, но просто ясно при записа или превода е станало объркването.
Тъй като учредителите са Валдес и Емо, а организатори (начални) на това събитие бяхме аз и Лили. Но това са бели кахъри! Ние си знаем кой кой е тук !
П.С: Аааа! И неволи по автомобилите - НЯМАМЕ !![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Тъй като учредителите са Валдес и Емо, а организатори (начални) на това събитие бяхме аз и Лили. Но това са бели кахъри! Ние си знаем кой кой е тук !
П.С: Аааа! И неволи по автомобилите - НЯМАМЕ !
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)

- lent
Да,има неточности,за които му обърнах внимание,но вече статията беше публикувана...Иначе - що-годе - добре...
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T