Какъв подсилен съединител да закупя за Fabia 1 vrs

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 1999г. до 2007г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
valiosport

Шкода Новак

Мнение от valiosport »

Колега SASCH PERFORMANCE ли монтира, че аз съм се мераклисъл такъв да слагам на моя шлеп понеже го дават че държи на 530НМ.
Стоковия не пише за колко е но предполагам е за около 400НМ.
Има ли смисъл да се сложи такъв съедините на ПД150 ARL, с тенденция след време да му забода един хибрид и да не мисля че някога ще изплъзне съединитела? [smilie=punish.gif] [smilie=sarcastic.gif] [smilie=music.gif]

Колега чудесен резултат на 1.55 бара и аз съм на 1.55 ама съм 180 някъде и към 400нм, сигурен ли си че е на 1.55?
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Аз имах същите резултати на мотор.
На гуми около 170к.с, но ми бяха намалени NM, точно поради причина да не ми замине съединителя.
Изображение

На 130ките и 150ките, проблема им е притискателя. Слагате хубав притискател и нещата поне до 200-220коня си заспиват.
Аз даже карах после със заводски на 230к.с.
Изображение
valiosport

Шкода Новак

Мнение от valiosport »

Разбит ми е демпфера колега и тресе [smilie=sarcastic.gif]
Пък и ти си с 1752, мойта е 1749вб и със запушена цедка в резервата на 100% и задръстена геометрия изкарах 177, сега е повече но не е мерена. Пък и с хибрида 1752вб ще я надуем 1.7-1.75 и като стигне 440-450нм този съединител едва ли ще държи... 200 магарета да изкара на двигатела ми стигат все пак е ежедневна и върти километри не е някоя драгаджийка [smilie=pleasantry.gif] [smilie=sarcastic.gif] [smilie=music.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Fabia I”