Анкета и отзиви: Интернационална среща Стара загора - х-л Марици
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- admin
- Гараж: Шкода
- Обратна връзка:
Можете да избирате до 3 отговора от анкетата.
Моля, напишете и вашето мнение след анкетата. Бъдете откровени, за да може следващата среща да е още по-добра за всеки от нас!
Моля, напишете и вашето мнение след анкетата. Бъдете откровени, за да може следващата среща да е още по-добра за всеки от нас!
Шкода Форум - България
www.skoda-bg.com
www.skoda-bg.com
- vesvel
- Гараж: Шкода Фабия,Опел Фронтера,Хонда ВФР
- Обратна връзка:
Анкета и отзиви: Национална среща Стара загора - х-л Марици
Едно страхотно прекарване
- РАПАН
- Гараж: Skoda Fabia 2, Octavia 4 FL.
Нямах гарнитура
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- Пешо - Щангата
- Гараж: Ex О1 TDI 4х4
Всичко беше 6 6 6 ! Изкарахме страхотно 
- micyri
- Гараж: пенсионирана бегачка Škoda Octavia 1.8 20V AGN 125 PS
Škoda Octavia Combi 2.0 TDI DSG 140 PS - Обратна връзка:
И аз си изкарах чудесно,макар и он-лайн,малко ми загоряха картофките ,ама повечко бира изпих.Радвам се че Ви познавам!
- markov
- Гараж: Skoda Yeti Adventure 2.0 TDI - CR/103kW/140k.c. 6m. 4x4
Skoda Superb 2018 - 1.8 TSI - 132kW/180k.c. - Обратна връзка:
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Супер си изкарах.
Всичко беше отлично.
Поклон пред Искрен.
Всичко беше отлично.
Поклон пред Искрен.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Ей, големи сте всичките! Заредих се с емоции за доста време напред. Надявам се и румънците са доволни. Маджо, знаеш ли какво се вижда зад предното ти стъкло, когато идваш насреща по пътя - няколко чифта стиснати очи.
Едно голямо благодаря на всички замесени в организацията на тази интернационална среща.

- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Страхотна среща се получи!
Искам да благодаря на организаторите и най-вече на Искрен!Много енергия има в това момче!
Искам да благодаря и на домакините от Стара загора!Страхотни хора сте!Прекрасно ни посрещнаха и изпратиха!![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Искам да благодаря на организаторите и най-вече на Искрен!Много енергия има в това момче!
Искам да благодаря и на домакините от Стара загора!Страхотни хора сте!Прекрасно ни посрещнаха и изпратиха!
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- brave heart
- Гараж: Škoda Octavia 2 Elegance 2.0 TDI
Според мене срещата се получи много добре, най-вече заради организацията, която беше на топ ниво. Организатора Искренно го поздравявам
. Мястото беше много хубаво - планина, природа, чист въздух, а и нещо ново за мене, за първи път посещавам. Имахме късмет и със времето, хората станаха свидетели и на мач от шампионската лига
. Хотела беше на достатъчно добро ниво. Ресторанта беше голям, DJ-я не ми хареса много, че и пари му дадохме
както и да е, купон да става. Като е добра компанията няма как да не стане.
За мене радващо е, че вече имаме гости и от други страни, така да се каже срещата вече не е national ами international
Мисля, че всички се забавалявахме, дано повече такива срещи и занапред!
. Хотела беше на достатъчно добро ниво. Ресторанта беше голям, DJ-я не ми хареса много, че и пари му дадохме За мене радващо е, че вече имаме гости и от други страни, така да се каже срещата вече не е national ами international
- iavkata
- Гараж: 2010 Fabia 2 FL, 1.6 TDI-CR (CAYB)
Само позитивни неща мога да кажа по отношение на организация, местоположение, компания и емоции! Днес сутринта не ми се тръгваше. С нетърпение очаквам следващата среща.
Благодаря на Искрен и на Лили за страхотната организация на цялото това интернационално мероприятие! Разбира се, благодарности и към всички, които допринесоха за страхотните емоции през тези два дни - няма да изброявам поименно, да не пропусна някого, че то не бяха 1 или 2 човека.
Благодаря на Искрен и на Лили за страхотната организация на цялото това интернационално мероприятие! Разбира се, благодарности и към всички, които допринесоха за страхотните емоции през тези два дни - няма да изброявам поименно, да не пропусна някого, че то не бяха 1 или 2 човека.
Последно промяна от iavkata на 15.11.2015, 21:11:10, променено общо 1 път.
- BlackSpot
- Гараж: Skoda Octavia 3, 2.0 TDI
Skoda Fabia 2, 1.4 TDI
Всичко беше фантастично. Много забавление и готини хора.
Благодаря и аз за перфектната организация най-вече на Исята за атмосфера която внася, както и на Лили (макар че пропуснах да се запознаем) за избора на хотел.
Поздрави!
Благодаря и аз за перфектната организация най-вече на Исята за атмосфера която внася, както и на Лили (макар че пропуснах да се запознаем) за избора на хотел.
Поздрави!
<= Те това е колата!-
liliyavalentinova
- Гараж: Автомобил
Хорааа, ужасно много се радвам, че ви е харесало!!! Аз лично се забавлявах невероятно много!!! Прекарах си изключително чудесни вечери със много положителни емоции!!! Първата вечер бях със баща ми, който също остана доволен и изненадан от това колко много фенове има на марката. На предишната среща на Сокола беше доста скептично настроен да ходя сама, но след като дойде и видя какви хора сте и каква е целта на мероприятието, вече няма проблеми занапред!!
Невероятно щастлива съм като чета положителните ви отзиви и коментари. Благодаря на всички, които дойдоха и спомогнаха да настроението и нивото на купона! Поздравления за Искрен и Бай Миле за организацията и ресторанта!
Аз вече се прибрах във София и по целия път съм си мислила колко чудесно си прекарах, чак ми липсвате хорааа!!!
Надявам се всички да са си прекарали като мен или поне подобно! 
Невероятно щастлива съм като чета положителните ви отзиви и коментари. Благодаря на всички, които дойдоха и спомогнаха да настроението и нивото на купона! Поздравления за Искрен и Бай Миле за организацията и ресторанта!
Аз вече се прибрах във София и по целия път съм си мислила колко чудесно си прекарах, чак ми липсвате хорааа!!! - bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Лили,обичаме те.
GUNTER SERVICE