Продавам малко ползван автобокс 320 литра с размери:
- дължина 130см,
- широчина 80см,
- височина 33см;
Запазен и без никакви дефекти.
Всички закрепващи елементи са налични.
Отпред има допълнително закопчаване, което го прави по-сигурен.
2 ключа. Ключовете влизат малко трудно в ключалката - още като нов беше така, но с леко поклащане си влизат и си отключват и заключват идеално.
Цена за автобокса: 250лв.
Продавам греди за автобокс, които са за Ауди А4, но стават и за други седани. Особеното е, че имат ограничители за дупките при ВАГ автомобилите ( вижда се на предпоследната снимка ), но аз ги сложих на Ровър като направих 4 дупки, т.е. може да се сложат на всеки седан, след като се направят дупки.
В много добро състояние са.
Имат си 3 ключа, книжка и всичко необходимо.
Водят се до 110 см, както се вижда на една от снимките, но мисля, че може максималното разстояние да е до 120 см, защото са извити държачите с по още 4-5см.
Цена за гредите: 150лв.
За връзка с мен на 0988/773351 - Стоян.
Предпочитам лично предаване, но може да се ползва Еконт за сметка на купувача.
Снимки тук: http://mendeleev.snimka.bg/automobiles/gredi.5135809
Автобокс 320л и греди за автобокс за седан
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
- Mendeleev
- Гараж: Някакви боклуци.
- Mendeleev
- Гараж: Някакви боклуци.
Автобокс 320л и греди за автобокс за седан
Продадени и двете неща.