Отново пренадуване на турбото

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
mischoka

Škoda Фен²

Гараж: в търсене

Отново пренадуване на турбото

Мнение от mischoka »

Здравйте колеги,
днес правих тестове на турбото и се оказа че пак пренадува.
Малко предистория - колата е взех с пренадуване което Сами оправи с някаква настройка на актуатура, това беше лятото. Оттогава не съм гледал но от няколко седмици почна някъв малко по странен шум на турбото на студено и си викам чакай да го тествам и кво да видя пак пренадува. Тоя път мисля че обаче е задръстена геометрията. На първия лог 011 направен на 3та скорост и с не пълна газ, защото ме спряха отпред се вижда пренадуване от 8 секунди, което е адски много. На другият лог има на 3та няколко пъти и накрая успях и на 4та да направя дпбър лог. Пренадуването се пооправи и беше 2 секунди. В ляво съм добавил кога на каква скорост е била. Втория лог сега видях че вместо втори съм обърнал на трети канал без да искам.
Аз мисля че сега е от зацапана геометрия ама кво да и правя, ако е изкарам на магистралата на повечко газ ще се оправи ли. Всеки ден си имам едно място по път за работа дет успявам да изрежа на втора до 3500 оборота за да се движи тая геометрия но ето пак.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”