Марка и модел: Шкода Октавия МК3 Combi
Двигател и скорости: 2.0 ТДИ 150кс, DSG6, предно предаване
Първа регистрация: февруари 2016
Пробег: 192668 (може да се увеличи малко, тъй като все още я карам чат-пат)
Цвят: Спортно Син Металик
Колата е купувана нова от ЕТ в София по индивидуална поръчка. Цена като нова 51000лв с ДДС. Аз съм собственик от май 2020та, когато беше на 141000км.
Ниво на оборудване Style (темпомат, датчик дъжд/светлина, подгрев седалки, двузонов климатроник, 17ки джанти, хром-лайсни около прозорците) + допълнително: Умиватели на фаровете, Бежов полу-кожен салон, Панорамен таван, Подгрев на предното стъкло, Електрохроматични странични огледала с прибиране и подгрев, Електрохроматично средно огледало, Оригинален теглич (куката се демонтира с ключ), Черна гумена постелка в багажника и кошче за боклук в цвета на салона, Допълнителен органайзер в багажника (стои зад щората), Медиата е Болеро с Андройд Ауто/Епъл Кар Плей.
Добавени от мен: Камера за задно виждане от Жорето, ЛЕД крушки на късите по препоръка на skodko. Светят супер и се регулират без да пречат.
Сервизна история в ЕТ и някои неща, които съм си правил сам. Ето и по-важните акценти:
108ххх км - подменен двигател с чисто нов заради повреда в разпределителен вал
149ххх км - подменени по гаранция кормилна рейка, платката на автоматика под лоста за превключване, акумулатор, трети стоп
150ххх км - комплект ангренажен ремък с ролки, водна помпа, комплект пистов ремък с ролки, антифриз (Фактура от ЕТ Дружба)
173ххх км - предни и задни накладки Textar. Сменил съм си ги сам.
175ххх км - масло и филтър на скоростната кутия (Фактура от ЕТ Дружба)
183ххх км - 4те тампона на предните носачи, 4 нови амортисьора Bilstein B4, 4 нови пружини Eibach Pro-Kit (от Цецо
Масло е сменяно на всеки 10000км откакто е при мен, обикновено на кръгли километри (150к,160к и т.н.) Последно масло на 190400км на 14.10.2023. Ползвам Ravenol VMP 5/30. Сменям и 4те филтъра на всяка смяна.
Колата е готова за зимата. Гуми BFGoodrich G-Force Winter 2 225/45/17 XL, закупени нови през 2021г. Още им стоят мустачките.
ГТП до 04.01.2024
Каско в Булинс до 31.01.2024
ГО в Булинс до 31.01.2024
Данък в София - 76лв
Цена за форума 26000лв както я виждате на снимките.
Колата ще я пусна по сайтовете другата седмица вероянто. Засега ми се ще да е само тук и да я вземе някой, който ще я гледа.
Ако някой се притеснява от снижените пружини, но е сериозен, ще закупя 4 чисто нови стандартни пружини за моя сметка с ангажимента да ми върнете Eibach-a като си ги смените
Мога да предложа допълнително 2 комплекта 17ки джанти с или без летни гуми - едните са сиви с борд, другите са боядисани златни. Летните гуми са 2бр Континентал Премиум Контакт ДОТ 2018та с 5.5мм грайфер и 2бр. Nexen Nfera ДОТ 2019/2020 с около 6.5мм грайфер. Всякакви конфигурации са възможни
Телефон 0886 852 едно девет две. Колата се намира в София, Лагера. Не съм навит на лизинги, бартери и други странни схеми