Проблем с АБС Шкода фабия 6Y3
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
antani30
Здравейте Колеги,става въпрос за Шкода Фабия 1.4 100 коня 2002.Имам проблем с ABS на предно ляво колело.При остър десен завой ABS и Триъгълник светват.При закачане на диагностиката отчита този датчик.Смених го но при пълен десен като е студена колата светва при пълен ляв не свети.Казаха ми че е кабел ,като погледнах под Ботуша видях че е бая опънат и явно при пълен десен нещо се случва поради прекъсване някъде.След поставянето на новият датчик и след време пак свален проверени гривни зацапване на букси няма проблем.Та мисълта ми е такава,понеже обиколих на няколко места на някой не им се занимава,други ми казват карай си така.Някой може ли да ми даде кординати на някой читав Жичкаджия да прозвъни Кабела и да се види от къде е проблема.Естественно Като спра някъде и потегля не свети на Таблото но при десен пълен включва.Не е АBS модул,един майстор ми каза купи си кабел и ще ти го сменя обаче не намирам било част от инсталацията.Питах по сайтова от Шкоди на части обаче всеки ми казва че тоя кабел е продаден.Ако някой познава Човек който разбира би ли помогнал.Не ми се Коментира къде съм Ходил ,да не обидя някой но е няква страшна трагедия с тия Майстори Благодаря.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Как да няма бе
Я питай в ЕТ.
към 200 май беше
,190...150...не помня,ама има
Я питай в ЕТ.
към 200 май беше
,190...150...не помня,ама има
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
antani30
Колега какво е това ЕТ.
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
ЕУРАТЕК ООД - Добре дошли! - ŠKODA
Кажете от къде сте, за да може някой да ви насочи към сервиз.
-
antani30
От София съм,да разбрах но на тази 23 годишна кола Струва 2000 лева за 3 години съм сменил цялата ходова и бая ми дойде.А в Шкода сигурно ще ми вземат 1000 лева за тая щуротия.Знам че там са в час ама такива пари не ми се дават точно пък за това .Тая кола ще ми излезне Майка си и баща си.Иначе Благодаря за инфото Колега.
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Кажи че не ти се дават пари,а не че няма кабел 
Карай така. Нищо и няма. Сложи едно тиксо на ламБите. Или да я кодира някой че е без абс, мисля че стаеаше.
Карай така. Нищо и няма. Сложи едно тиксо на ламБите. Или да я кодира някой че е без абс, мисля че стаеаше.
GUNTER SERVICE

-
antani30
Колега на всяко мое питане в Форума за нещо виждам от ваша страна няква подигравка или вид агресия.Виждам че сте Компетентен на всяка тема ,може да подминавате питанията ми.
-
antani30
Плюс Това взимам части само оргинални от ТехКо,но там нямат такъв кабел.Въпроса в Форума ми беше дали някой познава Човек който найстина разбира от инсталаций на Автомобили а не някви Палячовци където не знаят къде се намират ама Майстори се пишат.Само пържат Хората с пари и не решават проблемите .
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Казах ти, такъв кабел ,само оригинален. Техко много работи нямат,защо ми ги даваш за пример?
И в Техко оригинални части НЯМА.
Майсторите ти са виновни. Цепи целия кабел и гледай къде е прекъснат. Кой ще си играе да се занимава с твоите сънища. Ти знаеш ли какъв е кабела и колко дебело е гумиран и вулканизиран. Повече пари ще ти вземе много.
Много интересни хора има ей. Отиди в една морга и вземи. Така най тънко ще е.
Не се подигравам,само обяснявам. Това че на теб тези обяснения не ти харесват е твой проблем.
Извинявам се ако си се обидил.
И в Техко оригинални части НЯМА.
Майсторите ти са виновни. Цепи целия кабел и гледай къде е прекъснат. Кой ще си играе да се занимава с твоите сънища. Ти знаеш ли какъв е кабела и колко дебело е гумиран и вулканизиран. Повече пари ще ти вземе много.
Много интересни хора има ей. Отиди в една морга и вземи. Така най тънко ще е.
Не се подигравам,само обяснявам. Това че на теб тези обяснения не ти харесват е твой проблем.
Извинявам се ако си се обидил.
GUNTER SERVICE

-
antani30
Благодаря за Сервиза Колега!
-
antani30
Реши се проблема с ABS,смених кабела и самата букса на стария също е правела проблем.