Памет на седалката на шофьора

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
kalpazan

Шкода Новак

Гараж: Superb III 2.0 TDI DSG 190hp L&C (2015)
Обратна връзка:

Мнение от kalpazan »

Здравейте колеги!
От януари имам честа да карам Суперб III L&K 2.0 TDI 190hp. Прекрасна кола!!! Но от седмица насам паметта на седалката на шофьора за всеки ключ спря да функционира. В менюто опцията е включена и най-странното е, че не може да се деактивира. Също така като се натисне някоя от 3те запаметени позиции седалката също не се придвижва. Копчетата за настройка на седалката си работят. Мисля си, че е някаква софтуерна грешка, но не съм сигурен. Ако някой е изпитвал подобно затруднение, моля за някакви съвети.
Иван Иванов
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Мнение от SimichOil »

Здравей,

При мен не знам защо но работи понякога. Единия ключ е в мен, другия в жена ми. Понякога намества седалката автоматично след отключване според ключа, понякога не. Ако не я намести само - позиция 1 която е за мен - с едно натискане си я намества. Ако се случи при нея - трябва да си натисне 2 - обаче да го задържи натиснат докато свърши настройката. А логика де.....
Аватар
kalpazan

Шкода Новак

Гараж: Superb III 2.0 TDI DSG 190hp L&C (2015)
Обратна връзка:

Мнение от kalpazan »

При мен в началото работеше само за единия ключ - за този на жена ми :) . После активирах функцията в менюто и си настроих и моя ключ. Сега и за двата спря да работи. Изключвам възможността и на двата ключа батериите да са слаби.
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Мнение от zloQQ »

Този проблем още от Октавия 2 FL го влачат! Поръчваш си екстрата, но тя не бачка както се очаква... Явно продължава проблема за съжаление.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”