Каква мултимедия да избера ОЕМ/Retrofit, реномирана марка или китаец
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
zakky2803
Здравейте. Вече за втори път ми.блокира Колумбоса. Не иска да включи и стои черен екран. Само през него от време на време преминават едни тънки линии като че се мъчи да зареди и нищо. Чува се шум отвътре като на хард диск как върти . Сега изобщо не иска да тръгне. Дайте някакви съвети. Колата е Супърб 2 фейслифт 2014 с RNS 510
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Търсиш инфо за човек от Стара Загора мисля, пращаш му го и плащаш масрафа. Като е готов - пускаш го из Фейсбук за продажба. За 500 трябва да замине предполагам. Или 450. След като го шитнеш, с парите (и малко от теб добавяш), директно при някой от хората тук, които се занимават с монтаж на андроид медии. 99.9% ще останеш доволен! Успех!
-
zakky2803
Абе не съм сигурен че ще искам да му правя ремонт и после да го продам, но и това е опция в крайна сметка. А за нова медия е ясно кой ще потърся, стига да не е ангажиран твърде много. Благодаря ти.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Директно за части ако иде, ще са по-малко кинтите от продажбата. Евентуално ако си струва финансово ремонта, по-добре/логично да се отремонтира и продаде на пазарна цена. Щото, нали, целта е да извадиш възможно най-малко готови пари за новата медия

- Бай Онзи
- Гараж: Octavia 3 FL, Vision, 184 Hp, 4x4, DSG.
Огромни благодарности на JORDITO, който активира на оригиналното Болеро исканите от мен екстри, дори и такива за които ми казваха, че не е възможно и още нещо.......
За съжаление не успях да го почерпя, но пък за това едно огромно БЛАГОДАРЯ от мен.
За съжаление не успях да го почерпя, но пък за това едно огромно БЛАГОДАРЯ от мен.
-
atopalov
- Гараж: служебен
@JORDITO, Привет, предлага ли се монтаж на донгъла, който е монтиран на колегата?
Аз също съм с MiB 1 и ми беше писал преди време, че няма вариант освен таблет. В моя случай, ще се ползва с Apple Car play, което не знам доколко има значение.
Благодаря предварително!
Аз също съм с MiB 1 и ми беше писал преди време, че няма вариант освен таблет. В моя случай, ще се ползва с Apple Car play, което не знам доколко има значение.
Благодаря предварително!
pdimanov написа: 19.07.2023, 20:27:18 И тук да го напиша. Благодаря на @JORDITO за поредното подобрение на колата, а именно Android Auto. Колата заводски е с MIB 1 и липсата на АА много ме дразнеше. Не ме кефеше идеята да ретрофитвам таблет, а ако исках да запазя заводската визия и да търся други MIB, щеше да стане много скъпо.
Жорката ми предложи донгъл, с който се запазва заводската медия и с едно задържане на копче се превключва към АА модула. Първоначално имаше малко лош сигнал с микрофона и хората, с които говорех им беше трудно да ме разбират + се получаваше микрофония дори с ниско ниво на звука. След повторно виждане с Жоро и донастройване и тестване, доизкусурихме и това. Сега и разговорите са супер.![]()
Според мен това е доста добро решение за хора с MIB 1.
![]()
-
grnka
- Гараж: Skoda Octavia 1.5 TSI MhEV 2023
Този Кайен с това устройство е страхотно
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Да предлага се. Има само един недостатък. Не можеш да слушаш радио и WAZE да ти говори. Защото донгъла ползва AUX за звук и трябва да си го избрал в MEDIA.atopalov написа: 07.01.2024, 16:15:18 Привет, предлага ли се монтаж на донгъла, който е монтиран на колегата?
Т е. можеш да слушаш от телефона Spotify,You Tube music и т.н. Ако включиш на радио, донгъла остава само на визуализация.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- pdimanov
- Гараж: VW T-roc 2019, 1.5 TSI, 150hp, 7-speed DSG
Superb III FL Scout 2020, 2.0 TDI, 190hp, 7-speed DSG
Евентуално може да се ползва приложение, което е радио.
-
marine_bg
- Гараж: Superb 2 FL Combi
- Обратна връзка:
JORDITO, здравейте ! Интересувам се от смяна на фабричната мултимедия на Superb 2 FL Combi. Бих се радвал ако ми изпратите някакви координати за връзка. Благодаря!
- JORDITO
marine_bg, изпртих ви телефон на лично съобщение.
- JORDITO
Ford Ranger 2020. Замяна на оригиналното радио с мултимедия с Андроид 13, осемядрен процесор, 4 гб рам памет и 64 гб вътрешна памет. DSP процесор за управление на звука,слот за 4G SIM card, 1280x720 QLED display.
Пълна интеграция с мултиволана и оригиналният USB порт.
Монтаж на камера за заден ход в емблемата с висока резолюция.
Монтаж на камера отпред отново в емблемата с висока резолюция.
И господин @hvp800, трябва вече да е доволен от живота

Пълна интеграция с мултиволана и оригиналният USB порт.
Монтаж на камера за заден ход в емблемата с висока резолюция.
Монтаж на камера отпред отново в емблемата с висока резолюция.
И господин @hvp800, трябва вече да е доволен от живота

- JORDITO
- JORDITO
- Vori
- Гараж: Skoda Octavia III Combi 1.6 TDI (105 кс) DPF DSG
JORDITO,
Жорка здрасти!
Помагай.
Да заменим амундсен mib1 с андроид и камера?
И за какви пари става на въпрос
Шкода октавия 3 2014 комби 1.6 дизел. Имал си работа по нея вече.
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Жорка здрасти!
Помагай.
Да заменим амундсен mib1 с андроид и камера?
И за какви пари става на въпрос
Шкода октавия 3 2014 комби 1.6 дизел. Имал си работа по нея вече.