Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Чичо Сами-bega4kata написа:Питай бай Миле, той със всяко спиране на бензиностанция, вади мокрите кърпички и чисти мухи.
Мислех, че само аз го правя това упражнение
Събира всякакви насекоми и голямо бърсане с мокри кърпи пада.
Иначе, много хубаво, че вече е поправена недомислицата на производителя дизеловата RS-ка да е само с едно гърне отзад. И аз като Стуци се чудя как ли ще звучи с тази генерация TDI двигателят
То това нещо с мокрите кърпички става само на бялата техника и на коли с цвят на който трудно се виждат холограмите.
Аз ако извадя и почна да боцам мушичките, после трябва да си полирам предната броня!
BlackPearl написа:То това нещо с мокрите кърпички става само на бялата техника и на коли с цвят на който трудно се виждат холограмите.
Аз ако извадя и почна да боцам мушичките, после трябва да си полирам предната броня!
Черна кола - никога! Това дори за абсолютен педант и маниак като теб сигурно е натоварващо на моменти за поддръжка в идеален вид. И най-дребното нещо си личи на черното.
Първо честито за кюнците... това беше най добрия вариянт!
А за черните коли шшштттт, или добро или нищо.
Сега черни накрайници от rs230 / rs245 и черна перла на задната престилка или направо риегер добавка той Сами вече те е облъчил по темата предполагам
Самуил е поръчал за неговата черни накрайници. Ще изчакам да видя как стоят и поръчвам.
п.п. Ма много пари искат за тия две тиникийки в superskoda. 400 и кусур пари са.
bobo80 написа:Самуил е поръчал за неговата черни накрайници. Ще изчакам да видя как стоят и s.
п.п. Ма много пари искат за тия две тиникийки в superskoda. 400 и кусур пари са.
Според мен и така си е добре! Ако беше залитнал да гониш 100% черно-бяла визия, ОК, ама сякаш няма да става черно-бяла... За 300-400лв цяло задно гърне се купува, а тук за декорация да замине си е направо грехота. Ама нали кеф цена нямал...
bobo80 написа:Поръчал съм тъмни джанти. В цвят титан мат. Като ги бодна ще реша и за накрайниците.
Разбира се ще кача и снимки.
"Gunmetal grey" мат са ми последнитя комплект джанти. Може да се нарече и титаниево сиво Не е ли черно, просто не е черно (а черното много ми липсва на мен). Това, което искам да кажа е, че ако си бе поръчал черни джанти, черните накрайници си вървят аправо в комплект с тях. Докато сега, макар и с титаниевия мат, все още ще си в светлата част на денонощието и черните накрайници няма да са задължителни, изобщо даже. Лично мнение, разбира се! Какви джанти си поръчал?
Колата има вече по-завършен вид. Правилните накрайници на генерацията, черен спойлер,черни емблеми отпред и отзад, тъмни джанти с по- малък офсет. Сега вече ми харесва стойката. Задните джанти се изравниха със линията на калника ,предните стоят малко навътре но мисля че с 5 мм. фланци ще заспи.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.