Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
PRO, явно това е маркетингов трик дето ни го прилагат
гледаш достатъчно и всичко ти изглежда по-читаво от на пръв поглед. Било то Октавия фейс, било то отпред/отзад Карок Честно мен ме кефи като вид - компактен кросоуръв, мултифункционален. Ако е наследил якото окачване на Йети - супер! (остава само пари да събера).
Явно на повечето ни харесва повече от Кодиак, все пак мен ми липсват вътре класическите линии като на моята Октавия, които мен ме грабнаха от раз. Може би защото съм старомоден тип
Надявам се от ЕТ да спретнат подобен тест-драйв като на Кодиак и да го оценим заедно Карок. Смятам, че окачването ще е дори доста по-добро от на Йети. Включително и дългото междуосие ще допринася за по-комфортната возия, която ни впечатли при по-големия SUV.
На външен вид, отпред започна повече да ми харесва от директно отзад например. Под ъгъл отзад е добре, в профил е супер. Това може да е зрителна измама от използваните обективи при заснемането. На живо ще стане ясно. Също и в подходящи цветове ще изглежда по-добре.
PRO, за обективите си прав.
Примерно аз като аматьор още не мога да се науча да си снимам предницата на колата с телефона - както и да го тъкмя излиза долния сребърен лип като виснала уста, вместо като хоризонтален нож... горе долу намерих от кой ъгъл е поносимо.
Чехите предполагат, че цената ще е близка до тази на Атека. В момента в Чехия, Сеат Атека базово ниво с 1.0TSI е 34,600лв. Аз лично залагам на поне 5,000лв отгоре за Карок.
Само за справка Seat Ateca XCELLENCE 1.4 TSI ACT 150 к.с 6Μ/Τ Start/stop 4DRIVE:
В Чехия - 49,100лв
В БГ - 54,750лв
Не ми се рови да сравнявам оборудване, но често за БГ пазара се пропускат някой от екстрите