Национална зимна среща - Чепеларе - 24-26.02.2017г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Присъединявам се и аз към благодарностите!PRO написа:Виното е специален дар от Ицето Pow. Всички които го опитаха го оцениха с отлична оценка.
Благодаря Ице, че се погрижи за повишаване на настроението. Жалко, че не се засякохме, но се надявам да се видим скоро.
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Отмяната ми....тя.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Много настроение струи от споделените кадри! Евала! Чакам пролетната среща край морето!
goAPR
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
То настроение имаше, ама и излагацията беше голяма. За другата година да сменяме локацията
Аз си изкарах много добре. Благодаря на всички, които успяха да присъстват на срещата.
Благодарности на Маджо и Фордьо, Ники и Супербо, и на Лили и Шкодьо, че ме повозиха
Още веднъж благодаря на Ицето pow, за почерпката. И останалите за доброто настроение през този уикенд.
Гответе се за следващите срещи![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Аз си изкарах много добре. Благодаря на всички, които успяха да присъстват на срещата.
Благодарности на Маджо и Фордьо, Ники и Супербо, и на Лили и Шкодьо, че ме повозиха
Още веднъж благодаря на Ицето pow, за почерпката. И останалите за доброто настроение през този уикенд.
Гответе се за следващите срещи
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
TSI Team
- Бай Миле-Шивача
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl killer
- Обратна връзка:
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Аз в събота с Ирина само за малко минах, хубави Шкоди (Лили и Ицо) и наточен Голф (Стефан) видях и понаснимах, чух се с Пепи Печатара, ядох страхотна пица и уникално вкусен пататник на центъра на Чепеларе и айде обратнно, че нацелих happy hour-а на скиорите. :-)
Радвам се, че ви е харесла почерпката, колеги, пак ще има за следващата среща.
Уникални снимки и клипчета сте направили, благодаря ви и за тях, не съжалаявам, че бях за малко само, след това което изгледах.
Моите снимки ще пусна утре, че са на фотоапарат, а не на телефона.
Поздрави.
Радвам се, че ви е харесла почерпката, колеги, пак ще има за следващата среща.
Уникални снимки и клипчета сте направили, благодаря ви и за тях, не съжалаявам, че бях за малко само, след това което изгледах.
Моите снимки ще пусна утре, че са на фотоапарат, а не на телефона.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- pechatara
- Гараж: Октавия 1 AHF chiptuning bega4kata
- Обратна връзка:
Ице, виното беше еликсир, не можеха да смогнат с мезетата...е, дадохме и жертва - бялата риза на Герджика
Вечерта беше уникална, нямам думи! ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Бе, Герджика ще го взема за кръстник на близнаците и ще спечели нова риза! ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Поредната весела и приятна среща
Ице, винцето беше сртахотно както винаги, жалко че се разминахме![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Ице, винцето беше сртахотно както винаги, жалко че се разминахме
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Мерси, Маджо, винаги можем на СФ терен да се видим, ще се радвам. 
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
-
Mar
Та и аз да се включа във форума, че ме изядохте на срещата за липса на активност.
Благодаря Ви приятели за поредната паметна Шкода Форум среща. Благодаря на Искрен, Герджика, Емо и компания за веселите моменти, с които ни накараха да се смеем от сърце. Вино да се лее, песен да се пее, смях да се чува... Шкода Форум среща неповторима се получава.
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Благодаря Ви приятели за поредната паметна Шкода Форум среща. Благодаря на Искрен, Герджика, Емо и компания за веселите моменти, с които ни накараха да се смеем от сърце. Вино да се лее, песен да се пее, смях да се чува... Шкода Форум среща неповторима се получава.
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Като се затопли времето, ще направим еднаpow написа:Мерси, Маджо, винаги можем на СФ терен да се видим, ще се радвам.
среща Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- brave heart
- Гараж: Škoda Octavia 2 Elegance 2.0 TDI
Много добра зимна среща се получи, толково много смях и настроение
а и хубаво време, покарахме доволно 

- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Много добра среща се получи:
Аз лично покарах ски доволно, видях се с приятели, полафихме си, позабавлявахме се и така.
Бяхме още от Четвъртък с Моркова, Ицето и Герджика.
Още в Четвъртък посетихме тази механа и ни хареса храната, затова отидохме и Събота вечер. Стана си купон и мисля, че никой не съжалява.
Хората даже се забавляваха с нас и ни се радваха. Няма никакъв проблем за догодина(някой да не остане с погрешно впечатление).
Другата група и тя беше много силна- гайди, танци, ама добре, че бяхме ние...да поведем хората.
Важното е, че се забавлявахме и имаше усмивки.
Надявам се на Галин да му е харесала компанията и атмосферата и пак да се включи. (и хора играе момчето, не е дръвчо- като Моркова и Герджика).
Имаше пак изцепки, смях, истории за които да разказваме:
Бат Ники, онази от дрогерията......на полицията звъннала да вика- Крадец

Лафче с бат Стефан, Радо, Ицето, Лили на ските.
Моркова е великан- много добре кара момчето , а е само на 3 дни.
Герджика.....той е ясен. С Моркова ходиха на дискотека в Чепеларе- КАУБОЙСКА СРЕЩА
Хубаво беше, малко беше.....
Догодина пак!
Аз лично покарах ски доволно, видях се с приятели, полафихме си, позабавлявахме се и така.
Бяхме още от Четвъртък с Моркова, Ицето и Герджика.
Още в Четвъртък посетихме тази механа и ни хареса храната, затова отидохме и Събота вечер. Стана си купон и мисля, че никой не съжалява.
Хората даже се забавляваха с нас и ни се радваха. Няма никакъв проблем за догодина(някой да не остане с погрешно впечатление).
Другата група и тя беше много силна- гайди, танци, ама добре, че бяхме ние...да поведем хората.
Важното е, че се забавлявахме и имаше усмивки.
Надявам се на Галин да му е харесала компанията и атмосферата и пак да се включи. (и хора играе момчето, не е дръвчо- като Моркова и Герджика).
Имаше пак изцепки, смях, истории за които да разказваме:
Бат Ники, онази от дрогерията......на полицията звъннала да вика- Крадец
Лафче с бат Стефан, Радо, Ицето, Лили на ските.
Моркова е великан- много добре кара момчето , а е само на 3 дни.
Герджика.....той е ясен. С Моркова ходиха на дискотека в Чепеларе- КАУБОЙСКА СРЕЩА
Хубаво беше, малко беше.....
Догодина пак!