Класически, редки и спортни автомобили. Теми свързани с Тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Оригиналдъ ми харесва повече. Аз ако съм на твое място нищо няма да му променям. Директно резервирам почивните дни за планински проходи и писти. В движение то само ще ти каже какво му липсва. Една снимка от миналата година - Поршета в естествената им среда.
bega4kata написа: 23.05.2025, 16:15:10
Така отзад много по-добре изглежда.
Иначе сякаш нещо му липсва.
Сами?!
Сложи са на твоята кола?Става ли?
Ако трябва да го обясня отново?
Това не е някаква масовка да я кича с каквото и да било.
Това не е GT4 и няма да имитира такова.
Колата , пак да кажа е ЦЕННА и ще повишава стойност именно заради заводския си вид.
Този модел вече е спрян и ще вдига цена единствено и само в заводски, стоков вид.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Ако трябва да го обясня отново?
Това не е някаква масовка да я кича с каквото и да било.
Това не е GT4 и няма да имитира такова.
Колата , пак да кажа е ЦЕННА и ще повишава стойност именно заради заводския си вид.
Този модел вече е спрян и ще вдига цена единствено и само в заводски, стоков вид
Съгласен съм. Не се форсирай. Форсирай Поршака
Записвам се за едно кръгче возене ако може и ако дойдеш с него на събора. Ще кажеш колко е билетчето С калцуни, чисти дрехи и без да се търкам в бордовете на седалката влизам!
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Колата пак пиша е брутално красива. Със спойлер или без…въпрос на лично възприятие. Ако нещо се добавя по външния вид за мен ,трябва да е ОЕМ. Тоест да се предлага като заводски пакет. Порше да са го предвидили. Аз също имам слабост по атмосферните двигатели. За момент силно се бях замислил за Мустанг 5.0л. 460кс. Заради ръчната кутия. По-бавен ще е от РСката ,но усещането ще е друго. После си казах, абе като ще вземам да е всичко коз. Шелби или Хелкат. Компресори по 700-800 коня , но там всичко вече е автомати.Ново просветление Като ще е така и така автомат ,ами Тесла 1020 коня. Порше даже и не е минавало през повредената ми глава. Пиша го това за да те поздравя Цецо, че знаеш какво искаш и сега му се радваш. Това не е потребителска покупка. Още веднъж с най-добри пожелания.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ванка, от всичко изредено, нищо не може да се сравни с поршаците...
Така са ги барнали, че с вързани очи да те качат, при първото докосване на волан или копче разбираш в какво си се качил, големи хора са го мислили, дори дръглив Кайен....Порше си е деба