Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Добре, може от майстор за 5 минути да се махне.
И сега кво стана накрая.... мен май ще послуша колегата. Аз като най невеж.
Чакаме да преспи. и да напише сутринта решението си.
Лека нощ.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
VALDO написа:Не ги слушай тез болни мозъци! Не си разваляй колата!
Няма спасение,вече е подхлъзнат.
Просто уцели най-неподходящият момент да се появи на среща,когато присъстваха основните "облъчватели".Прихвана от първия път!
Аз като страничен наблюдател едно не разбирам - защо уж Щайн, майн, пауър боксовете запазвали гаранцията, но трябва всеки път да се свалят като се ходи в сервиза???
На нова кола АКО искаш да имаш гаранция, ако стане нещо - НЕ Я БУТАЙ - това го пиша от личен опит макар и с друга марка, похарчени почти 2хил лв за смяна на масла и филтри, и 2 пъти спир. течност за 50000км и 4 год!! Не, че ако не си бутал, пак няма да се опитат да те изпързалят, но това е друга тема...
Премисли добре, но личното ми моето мнение, че нито единия вариант не си заслужава риска на НОВА кола. Ако имаш дълбоки джобове и можеш във всеки един момент да преглътнеш парите, ако се наложи ремонт - действай - почти всички вариянти са пробвани и описани много добре. Тия налягания 0,5бар НАД заводските са си сериозни и само това, че колата е нова или не се кара много я спасяват някой по-сериозен ремонт.
Цонко, то е близко до акъла. Като стане проблем, махаш бокса и отиваш в ЕТ?
Кое не разбра.
Като е ремапната кво ще правиш?
Веднага ще те отсвирят.
Не става и да върнеш стоков софт. Има брояч на флашове!
Със Щайнбауера може да си настройваш налягането!
Може и с 0,1 от бара само да се увеличи! Е, тогава не върви много и Голф R те пръска, ама като те е страх от мечки не ходиш в гората.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Добре значи не е както пише, че запазва гаранцията - за да я запази не трябва никъде да се знае, че го има, което е много различно...
Пожелавам на всички никога да не Ви се налага да ползвате гаранционен ремонт за каквото и да е. Аз мойто мнение съм го написал. На които не му стигат 220-230коня, няма да му стигнат и 270-280.....
Стокова РСка си е много приятен автомобил със сигурност. Не е за магистрални доускорения от 100-250+++, но за пътуване е супер. Без да се напрягаш може да пътуваш из страната, доста по-бързо от 99% от всички участници в движението. Другия 1% вече граничи с лудост и много случай стават грешки, ако двама надъхани някъде се засекат...
Айде със здраве и нека автора да си прецени кое е най - добро за колата му!
Щайнбауера ще е, пък като ми се налага да ходя в сервиз ще го махам
Честито ти. Превръщаш се в поредната бърза рс-ка.
Щайна дава брутална сила. Ще видиш.
Моя съвет а да го караш на 12 часа.Или маск.на 1часа.
И не е вярно че не може да се надгражда. Между моята и на Иван имаше 26 коня разлика, само защото аз имах катализатор и генерация!
Като на Иван беше настроен на макс, а моя на 1 часа!
Имам и графики съпоставими. Мерени на едно дино в един ден.Не ги слушай, че не можело да се надгражда Щайнбауера. И то се надгражда с неща, които може и да не махаш като ходиш в Шкода сервиза. За Ауспуха нищо няма да ти кажат, а спорт ката пък няма и да го забележат.
Щайнбауера ще е, пък като ми се налага да ходя в сервиз ще го махам
Ех.... колега kvantrs, и ти беше добро момче.
Къде се регистрира в този форум, сега те очакват олекващи джобове, и проблеми от семеен тип "стига с тая кола"
bega4kata написа:И то се надгражда с неща, които може и да не махаш като ходиш в Шкода сервиза. За Ауспуха нищо няма да ти кажат, а спорт ката пък няма и да го забележат.
Дано не се налага да ползва гаранция - даже за сменени пружини могат да му откажат ремонт на мотора, ако решат. Те със сигурност нищо няма да му кажат - проблемът ще възникне, ако стане нещо и решат да търсят пръчина за не поемане на ремонта. Дано не съм прав, но опътит ми с други официални сервизи това показва. Така са написани просто гаранционните условия....
tsonko написа:Аз като страничен наблюдател едно не разбирам - защо уж Щайн, майн, пауър боксовете запазвали гаранцията, но трябва всеки път да се свалят като се ходи в сервиза???
На нова кола АКО искаш да имаш гаранция, ако стане нещо - НЕ Я БУТАЙ - това го пиша от личен опит макар и с друга марка, похарчени почти 2хил лв за смяна на масла и филтри, и 2 пъти спир. течност за 50000км и 4 год!! Не, че ако не си бутал, пак няма да се опитат да те изпързалят, но това е друга тема...
Премисли добре, но личното ми моето мнение, че нито единия вариант не си заслужава риска на НОВА кола. Ако имаш дълбоки джобове и можеш във всеки един момент да преглътнеш парите, ако се наложи ремонт - действай - почти всички вариянти са пробвани и описани много добре. Тия налягания 0,5бар НАД заводските са си сериозни и само това, че колата е нова или не се кара много я спасяват някой по-сериозен ремонт.
tsonko написа:Дано не се налага да ползва гаранция - даже за сменени пружини могат да му откажат ремонт на мотора, ако решат. Те със сигурност нищо няма да му кажат - проблемът ще възникне, ако стане нещо и решат да търсят пръчина за не поемане на ремонта. Дано не съм прав, но опътит ми с други официални сервизи това показва. Така са написани просто гаранционните условия....
И Ти Цонко вече си за пенсия.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.