И понеже колите не може само да се карат, а трябва да се и поддържат, последния месец духнах едни 2000 лв. по нея
Колата стана на почти 8 години, и каквото е харчено за нея е било или по регулярно обслужване, или щото аз съм си бил наумил нещо. Та настоящите харчове си бяха напълно в реда на нещата, като по голямата част от тях са си за регулярните неща- масло, филтри, антифриз, спирачна течност...Извън това беше окачването. Всички тампони на носачите, лагери и нещо друго на макферсона, биалетки. Логично, все пак сме в БГ.
И след като захладня, една сутрин при 6 градуса, вместо обичайното "скок в колата, врът на ключа и газ" се получи кючеци и дискотека по таблото, и следното писмо:

Веднага бидеха заръчани на форумния дилър
@ЦецоNOL, свещи и бобини. Доставка мълниеносна. Все пак, се започва от най евтиното, нали?

И понеже сервизите не работят с части от клиента, а само с кожата му, се заех сам. Тука даже съм ги сменил вече, след 3 бири и благославяне на майките на поне няколко инженера от шкода, а и на мен самия, що съм тръгнал да се занимавам, като намам оборудване.
Старите свещи....на 23-4 хил. сменени в Еуратек, по график на 60 хил., някаква гняс по тях ии в дупките на бобините... самата дупка в главата си беше чиста.

И сега колата пак мърка , като когато я взех като нова.
Та, трябва да се поддържа, не само газ да се раздава
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)