Не, че нещо ама допреди 20 години 130 коня дизел бяха РС! Да не говорим, че Фабия 2 РС беше 180 коня!
В момента всичко под 250 коня е срам да се кичи с тая абрвивиетура на това купе!
Лично мнение.
Не, че нещо ама допреди 20 години 130 коня дизел бяха РС! Да не говорим, че Фабия 2 РС беше 180 коня!
To RS си няма, така или иначе
Със сигурност ми допада повече от другите нива на оборудване. Реално за 15К годишно и кола, която ще се кара само градско би трябвало да е ОК.
Те са идеални и за извънградско мъниче, изобщо не коментирам това. Просто пластмасите не подхождат на това ....градско мъниче
Лъскав пинчер... лае силно, зъби се... идва местния проскубан помиар, казва бау.... и лъскавия пинчер заминава с подвита опашка. Моя си метафора върху развоя на дискусията.Taratajki написа: 09.08.2022, 14:36:39 Моята визия е, че външните белези трябва да изразяват някакви вътрешни качества.
Лъскавият пинчер е за жена, която е далече от дръпки по светофарите с дете на задната седалка.Цецо75 написа: 09.08.2022, 15:15:45Лъскав пинчер... лае силно, зъби се... идва местния проскубан помиар, казва бау.... и лъскавия пинчер заминава с подвита опашка. Моя си метафора върху развоя на дискусията.Taratajki написа: 09.08.2022, 14:36:39 Моята визия е, че външните белези трябва да изразяват някакви вътрешни качества.![]()
1:0 за проскубания помияр.
Брат, 99,9% от жените изобщо няма да обърнат внимание на пластмасите. Със същия кеф ще се возят в кола със същите хардуерни параметри, но без пластмаси. Останалия 0,1% ще мислят като мен. Нали все още коментираме "наточената" версия, да не съм аз нещо в грешка?
моят съвет е да се заредиш с търпение и да се оповаваш на сроковете от договора. В нейния случай оцели края на MY (model year) когато бързаха да избутат поръчките преди преконфигурацията на поточните линии. Кодиака си го чаках точно 9 месеца, както беше по договор.
Честито, много километри и само приятни изживявания с колата
Честито за новата придобивка. Мноооого безаварийна км. Пусни снимки и в профил.