@andreev, и като я вземеш директно в някое студио да сложат защитно покритие.
Виж колегата @vankissa, и с двете коли директно в студиото. И други такива луди има

Да!kalata написа: 15.01.2021, 10:42:47 @andreev, и като я вземеш директно в някое студио да сложат защитно покритие.
Тях избрах, защото мисля, че са едни от най-добрите в бранша, отделно и ги познавамvankissa написа: 15.01.2021, 11:15:29 Аз лично ти препоръчвам да проучиш продуктите на Nanolex преди да се хвърлиш към Kushev.
За автоцентър "Мания" става въпрос нали? Мислех си го, че може направо там и фолио да сложа, но ми се иска фолиото да е възможно най-скоро след като съм я взел, а пък не знам кога ще мога да дойда до Софияskodko написа: 15.01.2021, 11:31:46 В случая Румен ходи и при Кушевите да фолира, така че също е възможен вариант.
. Точно така се прави. Първата Ти задача след като вземеш колата е да отидеш и да я фолират . Предница или това включва предни броня и капак ,предни калници ,фарове и халогенни. Странични огледала. Задната броня в ниската и част също. Всъщност аз при покупката на следващата нова - здраве да има, фолирам цялата От До. Веднага от шоурума в студиото. Даже ако я вземам от София, до Рогачево ще я Карам с Транспорт за да не я чукне камъче по пътя. Около 1700 - 2000 смятам , че ще струва цялата, но после забравяш за камъчета и деруги. Честито за Колата. Да си много здрав и да и се радваш дълго. На червеното много му личат камъчетата. Моята я взех от шоурума септември 2014 и Март 2015 цялата предница беше в бели точки. Не знаех тогава , че има защитно фолио и сбърках. Пребоядисвах и после Фолирах. Вече 6 години една драскотина няма. Детайлинг нанопокрития и всякакви такива Не Пазят от камъчета и деруги. С една дума - слагай Фолиото веднага и то по цялата кола. Имаш единствен шанс сега да я запазиш и запечаташ както е с непокътната заводска боя.andreev написа: 15.01.2021, 11:36:30 но ми се иска фолиото да е възможно най-скоро след като съм я взел,
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)